NOU DISC

Bublé no deixa la música i portarà la seva gira a Barcelona

Presentarà 'Love' al Palau Sant Jordi el pròxim 23 de novembre

lmmarco36163743 files  this file photo taken on october 14  2016 shows canad181113122744

lmmarco36163743 files this file photo taken on october 14 2016 shows canad181113122744 / TIZIANA FABI

1
Es llegeix en minuts
Luis Miguel Marco

El cantant Michael Bublé torna als escenaris de gira amb el seu nou disc 'Love', i farà parada amb dos concerts a Barcelona i Madrid. Així que l’anunci del final de la seva carrera musical en una entrevista amb el diari britànic 'Daily Mail', que van desmentir immediatament els seus representants, només ha quedat en un moment de davallada.

Pel que es desprenia de les seves paraules, el desgast que va suposar la batalla contra la malaltia del seu fill gran Noah, afligit d’un càncer de fetge del qual sembla estar recuperat, havia sigut massa per a ell. En l’entrevista, el cantant revelava:“Tot el meu ésser ha canviat. La meva percepció de la vida. No sé si puc acabar aquesta conversa sense plorar... I mai he perdut el control de les meves emocions en públic", confessava. 

Bublé, de 43 anys, sembla haver superat el mal tràngol al costat de la seva dona, l’actriu argentina Luisana Lopilato, de 31 anys, amb qui comparteix tres fills: el gran, Noah; Elías, i la Vida, nascuda fa escassament dos mesos. La família s’ha traslladat recentment a la seva nova casa al Canadà. 

Al Palau Sant Jordi, el 27 de novembre

Notícies relacionades

Cinc anys després de la seva actuació al Palau Sant Jordi, l’artista tornarà al mateix escenari el 27 de novembre del 2019. L’endemà actuarà al Wizink Center de Madrid. La gira comença el febrer del 2019 als Estats Units, passarà pel Canadà i culminarà a Europa al novembre després de passar per una desena de països. Les entrades pels concerts de Barcelona i Madrid es posaran a la venda el 23 de novembre. 

‘Love’ surt a la venda aquest divendres i per Bublé és el disc “perfecte”. “Vaig sentir al fer-lo un deute de la gratitud més profunda del que puc explicar amb els milions de persones arreu del món que han resat per nosaltres i ens han mostrat compassió. Això m’ha donat fe en la humanitat”.