DESPRÉS DE LA PORTADA DE 'LECTURAS'

La infanta Cristina nega a través del seu advocat que es divorciarà d'Iñaki Urdangarin

"És fals. És una informació sense cap fonament, molt allunyada de la realitat", assegura el seu advocat, Miquel Roca

20181107 413817 infantaurdangarine 1 1 / periodico

3
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest dimecres, segons assegurava Pilar Eyre a la revista 'Lecturas’, la infanta Cristina estaria preparant el seu divorci d’Iñaki Urdangarin, el seu espòs durant 21 anys, actualment a la presó. Una informació que ha sigut negada per l’advocat i portaveu de l’exduquessa de Palma, Miquel Roca. "És fals. És una informació sense cap fonament, molt allunyada de la realitat”, ha declarat el lletrat en conversa amb 'Semana'. Roca no descarta emetre un comunicat oficial negant la informació. 

Segons la revista ‘Lecturas’, la situació entre Cristina i el seu marit seria molt distant i la filla dels reis emèrits estaria pensant en el divorci. "Tot i que Cristina continua trucant al seu marit per telèfon, les visites a la presó, tant d’ella com dels seus fills, s’han anat alentint. Pel que sembla Cristina fins i tot ha consultat un advocat especialitzat en divorcis. En el seu ànim han pesat els consells de les seves amigues i cosines, que no suporten Iñaki des que aquest li va ser infidel amb la dona d’un dels testimonis del seu casament...", assegura 'Lecturas'.

També en la mateixa revista es fa referència a la nova situació de Cristina, que alliberada del ‘cas Nóos’ i amb el seu marit complint condemna a Brieva, estaria pensant a tornar a Espanya. "La infanta està buscant pis a Madrid, potser per al pròxim curs, perquè els seus dos fills menors poden prosseguir estudis a Ginebra. Així facilitarà el tercer grau d’Iñaki, que serà per Nadal del 2019", assegura la publicació.

Sembla que la rehabilitació de la infanta Cristina dins de la família reial és cada vegada més a prop. I més després que la Zarzuela oferís, la setmana passada, la reunió familiar del 80è aniversari de la seva mare, la reina Sofia, en qui Cristina posa amb els seus quatre fills en una imatge històrica. A la imatge, Cristina apareixia just darrere dels seus pares, a la segona fila, al costat de la seva germana Elena i amb els seus fills a l’esquerra.

"A Madrid, Cristina ha florit de nou. Riu, té bona relació amb els seus germans, inclòs Felip, inclosa Letizia,y adora el seu pare, que vol veure-la lluny del seu marit, no així Sofia, per a qui el vincle matrimonial està per damunt de tot", es llegeix a ‘Lecturas’.

En la informació de la periodista Pilar Eyre, s’assegura que la germana del rei Felip hauria aprofitat la seva estada a Espanya per visitar un advocat expert en divorcis i preparar així tota la documentació de cara a iniciar un nou camí diferent del del seu marit.

Iñaki i Cristina, amb Joan Carles I, el dia del seu casament. / efe / Pool m. h. de león

Infidelitat d’Iñaki Urdangarin

'Lecturas' afirma que el divorci de Cristina i Iñaki seria "una de les condicions per tornar a la família", perquè el seu pare, el rei emèrit, no vol que aquesta relació continuï. Cristina també seguiria així el consell de les seves amigues i cosines, "que no suporten Iñaki des que aquest li va ser infidel amb la dona d’un dels testimonis del seu casament, segons els correus privats aportats en el judici", assegura Eyre a ‘Lecturas’.

La portada d’aquest dimecres de 'Lecturas'

No obstant, la infanta Cristina continuaria confiant en la innocència del seu actual marit, a qui consideraria "un cap de turc", malgrat estar condemnat pel'cas Nóos', tot i que tampoc oblidaria la suposada infidelitat.

Notícies relacionades

Urdangarin va ingressar a la presó de Brieva el 18 de juny del 2018 per complir la pena imposada per la justícia com a conseqüència de la investigació del 'cas Nóos'. I, segons revela 'Lecturas', les visites a la presó de la infanta i els seus fills han anat espaiant-se cada vegada més, tot i que continuïn les trucades. 

La infanta Pilar ha donat la seva opinió aquest matí durant la seva intervenció en el programa 'Espejo Público' d’Antena 3: "Jo crec que és una mentida inventada", i ha afegit: "Estimo molt la meva família, estimo molt els meus nebots però no sé el que passa a casa seva, difícilment sé el que passa a casa dels meus fills".