A INSTAGRAM

Cristina Pedroche 'pateix' la crisi dels 30

La popular presentadora d'Atresmedia confessa que es posa "supernostàlgica" i "tonteta" en vigílies del seu aniversari

zentauroepp44430844 television cristina pedroche presenta en antena 3  top 50  f181030111106

zentauroepp44430844 television cristina pedroche presenta en antena 3 top 50 f181030111106

4
Es llegeix en minuts

Cristina Pedroche compleix aquest dimarts, 30 d’octubre, 30 anys. Però tan assenyalat aniversari no sembla que provi gaire ala coneguda presentadora de televisió. O almenys això es pot deduir a partir de la confessió que ha fet pública a través del seu compte d’Instagram: "Quan s’acosta el meu aniversari em poso súper nostàlgica i de vegades el puc fins i tot confondre amb tristesa".

 Malgrat aquest inici, un punt depressiu, Pedroche continua la seva reflexió a les xarxes reconeixent que no està tan malament: "Lògicament no tinc cap motiu per estar trist, la vida em somriu, tinc una família meravellosa, el millor marit del món, una feina que m’encanta en què m’ho passo molt bé... Però em poso com tonteta quan s’acosta el 30 d’octubre".

Pena per fer-se ‘vella’

"Suposo que aquest any més, ja que faig 30 anys i em pregunto: ¿ho estaré fent bé?, ¿estaré disfrutant la vida al màxim?", es qüestiona la presentadora. Preguntes retòriques, és clar, ja que a continuació dona la resposta: "Jo crec que sí, que soc on sempre he volgut ser. M’agrada la dona en què m’estic convertint. Adoro veure com he anat evolucionant durant aquests (quasi) 30 anys. Estic orgullosa de mi. M’agrada sempre voler-ne més. Però tot això no impedeix que senti una mica de ‘pena’ al fer anys. Al fer-me ‘vella’.Sé que és una tonteria, però sempre m’ha agradat compartir amb vosaltres els meus sentiments, i no m’agradava la idea de guardar-me tot això només per a mi".

"Gràcies per estar sempre aquí (per bé o per mal). Tot em fa madurar", conclou.

Així, si fa uns dies era Blanca Suárez la que arribava a la trentenaBlanca Suárez, ara li toca a la col·laboradora de 'Zapeando' (La Sexta), que va saltar a la fama amb tot just 21 anys com a reportera de 'Sé lo que hicisteis', per substituir Pilar Rubio; i ara, després de gairebé deu anys a la televisió, és una de les 'celebrities' més conegudes d’Espanya.

Des del 2009 a televisió

Tot i que va saltar a la fama pel programa que presentava Patricia Conde a La Sexta,Patricia Conde  el cert és que aquest no va ser el primer espai televisiu en el qual va aparèixer la vallecana, i és que, la primera vegada que vam poder veure Pedroche va ser el 2009 en el programad’Antena 3 presentat per Óscar Martínez, 'La vuelta al mundo en directo', en què participava com a hostessa. Uns mesos més tard va ser quan va començar a treballar de reportera a 'Sé lo que hicisteis'.

Graduada en Administració i Direcció d’Empreses i Turisme, compaginava els seus estudis amb la seva feina com a reportera en el programa de Neox 'Otra movida', junt amb Flo Fernández i Dani Martínez, amb qui va mantenir una relació sentimental durant dos anys.

Amb una àmplia carrera a televisió, ha anat passant de programa en programa d’Atresmedia fins que va trobar l’estabilitat en el format de 'zàping' el 2013, però Pedroche seguia sense que les cadenes la veiessin com la presentadora que és avui dia. Temps després veia el somni complert quan va arribar a la fama com a presentadora de 'Pekín Express' Pekín Express'i veia com conduiria les campanades de La Sexta, primer, i d’Antena 3, després; en total, quatre anys consecutius donant les campanades.

En aquest temps, a més de convertir-se en una de les cares més reconegudes del panorama espanyol, s’ha convertit en tota una estrella a les xarxes socials on acumula milions de seguidors, sent Instagram la seva favorita i on acostuma a compartir amb els seus seguidors les seves aventures i les seves fotos més provocadores que, en alguna ocasió, li han servit per batre rècords.

Però les xarxes també li han portat més d’un disgust per les crítiques dels que aprofiten de l’anonimat que atorga internetper intentar ofendre-la i amb els quals, en més d’una ocasió, no ha tingut objeccions a l’hora d’enfrontar-s’hi.

Han sigut sonades les quatre ocasions en què s’ha encarregat de donar les campanades de la nit de Cap d’Any, en les quals, fidel al seu estil irreverent i atrevit, els vestits que escollia per a l’ocasió no deixaven ningú indiferent.

Notícies relacionades

Si el 2015 ens deixava bocabadats amb un vestit de transparències, vestit de transparències,l’any següent, tornava a sorprendre amb un 'look pin up', un vestit amb una cotilla amb escot cor en vellut blau nit i acabat amb estrelles de plata. També va ser l’encarregada de retransmetre les campanades aquest any a Antena 3, i es va crear una gran expectació entorn del vestit que lluiria. En aquesta ocasió, la presentadora es va superar reinventant el vestit que lluïa dos anys abans amb una granota de transparències que deixava poc per a la imaginació.

I si en el terreny professional la presentadora no pot tenir cap queixa, en el personal li va de meravella i és que fa uns dies va celebrar en el seu compte d’Instagram el tercer aniversari del seu casament amb el xef David Muñoz, a qui dedicava aquestes boniques paraules: "Jo que mai vaig voler casar-me, va ser conèixer @dabizdiverxo i em va faltar temps. No feia ni un any que estàvem junts i ens vam donar el "sí, vull" en texans hahaha. Tres anys casats i gairebé quatre d’amor incondicional. Quina sort tenim d’haver-nos trobat".