MALALTIA CRÒNICA

Dani Martín confessa que té una malaltia cutània

El cantant explica als seguidors que pateix rosàcia, que afecta fonamentalment la cara

zentauroepp43506652 barcelona  26 05 2018 concierto de dani martin en el palau s181026130028

zentauroepp43506652 barcelona 26 05 2018 concierto de dani martin en el palau s181026130028 / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dani Martín s’ha sincerat i ha revelat a través de les xarxes socials que pateix una malaltia cutània. Després de 18 anys al capdamunt del panorama musical espanyol, el cantant ha revelat que pateix un problema a la pell: "Aquest també soc jo de vegades, tinc una cosa a la pell anomenada ROSÀCIA", ha expressat l’artista en una publicació en el seu compte d’Instagram.

Al costat del text destaca una imatge en què el músic es fotografia amb la galta dreta i la barbeta envermellides: "Em costa acceptar que de tant en tant la meva pell tregui aquests brots, però aquest també soc jo". A més, ha volgut enviar un missatge de recolzament a tots els que també tenen aquesta malaltia: "Si algú que la tingui ha patit el que suposa que et miri la penya i et pregunti si estàs malalt o t’estàs començant a drogar crac, aquí teniu la meva cara", ha apuntat.

Notícies relacionades

"No passa res, visca la rosàcia, el que és important és el que tenim a dins (ara entraria vídeo de gossos cardant)", ha afirmat amb humor el cantautor. "¡¡M’ajuda posar aquesta foto, per això ho faig!! ¡¡Imperfectes i reals!! ¡¡Acne amb 41, tot va bé! Bon dia de la rosàcia", ha afegit.

Segons l’Acadèmia Espanyola de Dermatologia i Venereologia, la rosàcia és "una malaltia crònica de la pell que afecta fonamentalment la cara". A més, és una malaltia comuna en la població general i, tot i que pot aparèixer a qualsevol edat, és més freqüent entre els 30 i els 50 anys, en persones amb la pell clara i en les que han tingut acne intens en l’adolescència. Els símptomes que solen aparèixer són l’enrogiment persistent a la pell. 

Temes:

Dani Martín