ACCIÓ SOLIDÀRIA

Trobada d''influencers' a favor de l'Hospital Sant Joan de Déu

És un acte benèfic per recaptar fons per al nou Pediatric Cancer Center Barcelona

pesebre-hoteles / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Hotel El Palace celebra aquest dijous la segona trobada de les top influencers, aquesta vegada, amb l’objectiu d’organitzar un acte benèfic per al nou Centre Oncològic Pediàtric Sant Joan de Déu a Esplugues de Llobregat (Barcelona), l’SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, que permetrà atendre 400 pacients a l’any, un 30% més dels que pot tractar actualment el centre.

Aquesta segona trobada Top  Influencers BCN@ consistirà en un dinar al restaurant de l’hotel que anirà precedit per dues breus intervencions. La primera, a càrrec d’una professional en l’àmbit de la creativitat i el poder de les històries, Belen Torregrosa, i la segona, a càrrec dels responsables del Projecte del Centre Oncològic Pediàtric Sant Joan de Déu, els doctors Manuel del Castillo, director gerent, i Andres Morales, neurooncòleg de l’hospital.

Notícies relacionades

Top influencers és una comunitat que congrega persones de diferents sectors socials amb talent i amb una gran capacitat de connectar amb els altres a través de les xarxes socials, que organitza diverses trobades de treball, formació i networking,  i cada any triaran un projecte social que recolzaran entre tots. El del 2018 és el Centre Oncològic Pediàtric Sant Joan de Déu. 

A més, el 12 de desembre tenen previst organitzar un crowdfunding conjunt amb aportacions a partir d’1 €, liderat pelsinfluencers  i secundat per les de milers de persones que els segueixen en la xarxes.  

Temes:

Influencers