PEL·LÍCULES NO APTES PER A TOTS ELS PÚBLICS

Keira Knightley prohibeix a la seva filla veure 'La Ventafocs' i 'La Sirenita'

La protagonista de la saga de Disney 'Pirates del Carib' denuncia que donen missatges erronis, com que has d'esperar «que arribi un tio ric a rescatar-te» o «renunciar a la teva veu per conquerir un home»

keira

keira

1
Es llegeix en minuts
Vega S. Sánchez
Vega S. Sánchez

Periodista

Especialista en animals, plantes i curiositats

Ubicada/t a Barcelona

ver +

L’actriu Keira Knightley ha tornat a enarborar la bandera feminista. Després de les recents declaracions contra la duquessa de Cambridge Kate Middleton, en les qualsl’acusava de donar mostres públiques d’haver-se recuperat del part dels seus fills de forma exprés, ara confessa que prohibeix que la seva filla Edie, que té tres anys i mig, vegi pel·lícules “que donen missatges erronis”, com els films de Disney La Ventafocs i La Sirenita.

Ha sigut aquest dimarts en el programa The Ellen DeGeneresShow, que emet la cadena nord-americana NBC, en el que l’actriu s’ha despatxat a gust contra aquests dos films en concret, però, sobretot, contra La Ventafocs: “La Ventafocs està prohibida perquè es passa tot el temps esperant que arribi un tio ric a rescatar-la. ¡No ho facis, rescata’t a tu mateixa!”, ha explicat, provocant l’ovació del públic del programa.

“I després està una altra pel·lícula, que em fastigueja prohibir-l’hi perquè realment m’encanta el film. Em refereixo a La Sirenita. Que sí, que les cançons són fantàstiques, però allò de renunciar a la teva veu per conquerir un home... ¿Hola?”. “I tinc problemes amb això, perquè m’encanta La Sirenita, de veritat, però no, no l’hi deixaré veure”. “Hi ha pel·lícules fantàstiques”, assegura, “així que sense problemes”, ha conclòs.

Kristen Bell, contra el conte de ‘Blancaneus’

En la mateixa línia s’ha pronunciat Kristen Bell, protagonista de Veronica Mars, que té dues nenes amb el també actor Dax ShepardLincoln, de 5 anys, i Delta, de 3. El blanc de les ires de la també protagonista de la comèdia The good place és el conte de Blancaneus i, en concret, el petó del príncep.

Notícies relacionades

“Cada vegada que tanquem [el llibre] Blancaneus, miro les meves nenes i els pregunto: ‘¿No creieu que és estrany que el príncep faci un petó a la Blancaneus sense el seu permís? ¡Perquè no podeu fer un petó a algú si estan dormint!’”, ha assegurat aParents.

Es dona la casualitat que les dues actrius són dones Disney: Keira protagonitza la saga Pirates del Carib i Kristen és la veu d’Anna en la versió anglesa de Frozen, totes dues produïdes per The Walt Disney Company.

Temes:

Walt Disney