TRIOMF A LES XARXES

'Influencers' de la generació 'Sálvame'

Un floret de joves de famosos del panorama nacional s'obre pas a les xarxes

hijas-slvame

hijas-slvame

5
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les filles dels col·laboradors de Sálvame comencen a arribar a la majoria d’edat i, amb ella, a abandonar els píxels que els han ocultat la cara durant tots aquests anys. Ara podem veure’n les imatges, com viuen i les coses que els agraden, i de tot aquest xup xup volen guanyar notorietat i tirar cap endavant gràcies a Instagram i a les noves professions que les xarxes socials ofereixen, com la d’‘influencer’.

Anna Ferrer, Alejandra Rubio i Anita Matamoros són ‘filles de Sálvame’, concretament de Paz Padilla, Terelu Campos i Kiko Matamoros. S’afegeixen a aquesta pedrera de jovenetes que també aprofiten l’estrebada mediàtica dels progenitors per aconseguir fer-se lloc per si soles. Parlem per exempled’Alba Díaz i de Lucía Riverafilles de l’empresària Vicky Martin Berrocal i de l’actriu i model Blanca Romero, respectivament.

Aquestes cinc joves ja s’han convertit en celebritats d’Instagram i els seus posats i col·laboracions amb marques mostren la seva intenció de viure de tot això tot el temps que puguin. A l’extrem oposat i amb voluntat manifesta de deslligar-se de tot el que tingui a veure amb els famosos hi ha Andrea Janeiro, la filla que Belén Esteban va tenir amb Jesulín de Ubrique, i que, ja major d’edat, vol que els mitjans l’oblidin. 

Anna Ferrer Padilla (21)

Anna Ferrer, la filla de l’actriu i presentadora Paz Padilla, que estudia Economia a la Universitat Carles III de Madrid, ens ha regalat aquest estiu capvespres des de la platja de Zahara de los Atunes, a Cadis, i banys amb la seva popular mare. “Em pregunteu molt si tinc complexos i crec que no. He tingut i hi ha coses del meu cos que m’agraden menys que d’altres, obvi. Però no canviaria res”, explicava en el seu ‘stories’. La jove es treu també uns diners com a ambaixadora dels productes Garnier i de moltes altres marques que etiqueta a Instagram.  

Anna compta ja amb més de 200.000 seguidors i s’estima que podria ingressar uns 2.000 euros per cada fotografia que puja al compte. I és que la jove ha aconseguit contractes amb marques que sempre etiqueta en les imatges, des de Maybelline fins a la línia de banyadors d’Anabel Pantoja.

Alejandra Rubio Campos (18)

Coneixem l’aspecte d’Alejandra Rubio, filla de Terelu Campos, des de fa poc, ja que la jove ha fet els 18 aquest any. Quan els va complir, el seu rostre va ser molt buscat, així que la mateixa Terelu va intentar calmar els ànims mostrant la seva filla a la televisió.

La jove Alejandra ha aconseguit que la marca de mòbils Xiaomi es fixi en ella per promocionar alguns productes. No obstant, la seva estètica més fosca (gairebé sempre va vestida de negre) i les imatges de les seves sortides nocturnes la fan més original, però compliquen el contracte amb altres grans marques. La filla de Terelu està molt unida a la seva mare i fins i tot s’ha tatuat un llaç rosa al canell, el símbol del càncer de mama, per mostrar-li recolzament.

Anita Matamoros (18)

Anita Matamoros és la filla de Kiko Matamoros i Makoke. També de 18 anys, ja és tot un referent al món de la moda i les xarxes socials. Acumula gairebé 280.000 seguidors a Instagram, cosa que la converteix en la ‘filla de Sálvame’ més d’èxit

Actualment es diu que la seva relaciód’amistat amb Alejandra Rubio, la filla de Terelu, no passa pel seu millor moment. Totes dues s’han mostrat sempre un gran afecte, però des de fa uns dies s’han deixat de seguir a Instagram

Terelu Campos ha volgut apaivagar els rumors sobre l’enemistat de la seva filla amb Anita en el programa ‘Ya es mediodía’. “Hi ha coses que se’n van de mà. Al final s’està parlant de dues nenes que no deixen de ser nenes”, ha comentat. Tot i que, d’altra banda, ha volgut assegurar que ella sempre estarà del costat de la seva filla.

Però aquesta no és l’única polèmica en què s’ha vist embolicada la jove Matamoros. Poc després de complir la majoria d’edat el 29 de juliol passat, la ‘influencer’ va publicar diferents imatges en què anunciava que s’havia tret el carnet de conduir i que s’havia comprat un cotxe de luxe. Nombroses persones la van acusar de ser una “nena mimada” i van posar en dubte la forma en què havia obtingut el carnet tan ràpid.

Anita no va tardar a donar explicacions per apaivagar les crítiques i, en diferents ‘stories’ d’Instagram, va explicar que ja havia aprovat el teòric i havia fet pràctiques de conducció quan encara tenia 17 anys i que només va haver d’esperar a complir-ne els 18 per poder accedir a l’examen, tal com marca la llei. Respecte al cotxe, la jove va assegurar que l’havia pagat ella amb els seus estalvis, cosa que, tenint en compte la seva jove edat, també és subjecte a crítica.

Alba Díaz Martín (18)

Ja al marge de l’univers ‘Sálvame’, La filla de l’empresària i dissenyadora Vicky Martín Berrocal i ‘Vicky Martín BerrocalEl Cordobés a Instagram. Acumula 108.000 seguidors a la xarxa social i diverses firmes ja compten amb ella. Amiga de Froilán, el fill de la infanta Elena, la jove cursa estudis a The College for International Studies, a Madrid.

Gràcies a les publicacions es poden deduir una personalitat divertida i la seva gran passió per la moda i la família. Té una relació molt estreta amb la seva mare i una mostra és el gran nombre d’imatges en què apareixen juntes. 

Lucía Rivera Romero (19)

La filla del torero Cayetano Rivera és tota altra celebritat a Instagram. Acumula més de 72.000 seguidors i als seus 19 anys és model de la marca de roba Jennyfer i padrina del nou Citroën E-Mehari. En la passada edició de la Bridal Fashion Week celebrada a Barcelona, mare i filla van desfilar per a Pronovias vestides amb el mateix vestit de casament en versió llarga i curta. Tot i que ella mateixa és conscient que no és fàcil obrir-se camí: “Em va molt bé, però mesuro 1,71 i sé que no soc prou alta com per ser model de Victoria's Secret, un dels meus somnis. Tant de bo algun dia s’enderroqui la barrera de l’estatura”, explicava en una recent entrevista. 

Notícies relacionades

Lucía vol ser ‘youtuber’ i ja ha explicat que li preocupa arrossegar tota la vida l’estigma de ser “filla de”. “Potser hauria de donar-me a conèixer simplement com a Lucía”, ha escrit. Per cert, es porta de meravella amb Alba Díaz, amb la qual ha coincidit aquest estiu a Eivissa.

Andrea Janeiro Esteban (19), al contrari

La filla de Jesulín de Ubrique i Jesulín de UbriqueBelén Esteban ha decidit fer de la seva vida el contrari que els exemples anteriors. Andrea somia viure una vida a l’anonimat i no aparèixer en els mitjans de comunicació.

Andrea Janeiro i la seva mare, Belén Esteban