CASAMENT A LA VISTA

Priyanka Chopra i Nick Jonas es comprometen pel ritu hindú

La parella ha celebrat amb les seves famílies el compromís previ al seu casament

lmmarco44702966 gente nick jonas instagram180819161419

lmmarco44702966 gente nick jonas instagram180819161419

1
Es llegeix en minuts
LUIS MIGUEL MARCO

Amb tota la pompa i el colorit i sense estar-se’n de res. Així ha sigut el compromís matrimonial entre l’actriu índia Priyanka Chopra, de 36 anys,  i el cantant Nick Jonas, el més petit dels exJonas Brothers, de 25 anys, celebrat aquest cap de setmana a Bombai, a la casa que l’actriu té a l’exclusiu barri de Juhu, seguint la tradició hindú.

La confirmació del futur casament va arribar a través de les xarxes socials. “La futura senyora Jonas. El meu cor. El meu amor”, va escriure Nick Jonas en el seu Instagram. La nòvia, per la seva part i amb la mateixa foto, va posar “Amb tot el meu cor i la meva ànima”. En aquesta celebració és quan la famílies es reuneixen per primera vegada, intercanvien regals i també es beneeix la parella que formalitzarà el matrimoni ben aviat. El cantant va lluir un kurta blanc i l’actriu un vestit anarkali en color groc. La parella va posar davant d’un logo amb les seves inicials. Després del ritu es va celebrar una festa a la qual van acudir familiars i amics de la parella.

Anell de Tiffany’s

Fa uns dies va ser l’actriu, que està rodant una pel·lícula al seu país, qui va mostrar el seu anell de compromís en una foto en què apareixia amb una companya de rodatge. Segons la revista ‘People’, l’anell de diamants el va comprar Nick Jonas a la joieria Tiffany’s de Londres. Va tancar la botiga per evitar curiosos i es va gastar en la joia 175.000 euros.

Notícies relacionades

Priyanka Chopra, protagonista de la sèrie de televisió nord-americana ‘Quantico’, és tota una celebritat a l’Índia des que va guanyar el concurs Miss Món l’any 2000. L’actriu també és amiga personal de Meghan Markle i va ser una de les convidades al seu casament el maig passat amb el príncep Enrique de Inglaterra.

En aquests anys també s’ha convertit en tota una ‘it girl’ i ha copat nombroses portades a les revistes de moda. A totes les quinieles de les famoses més ben vestides ocupa les primeres posicions. De fet, ella i el seu futur marit van ser una de les parelles mes glamuroses de l’última Gala Met celebrada a Nova York.