DIVORCIADA DE BUSTAMANTE

Paula Echevarría: «De casament, res de res»

L'actriu assegura a 'La Razón' que no es casarà aviat. «Ni que estigués boja»

lmmarco44659595 la actriz paula echevarr a y miguel torres por las calles de180815154953

lmmarco44659595 la actriz paula echevarr a y miguel torres por las calles de180815154953 / KMJ KMA

3
Es llegeix en minuts
LUIS MIGUEL MARCO

Les revistes de cor tenen necessitat que a casa de Paula Echevarría hi continuïn passant coses, tot i que és la vida la que marca els temps. I ella està formidablement disfrutant de l’estiu, de la seva relació amb Miguel Torres i de la seva filla Daniela i l’últim en què pensa és en un nou casament. Almenys és el que ha assegurat l’actriu i ‘influencer’ –és el que és, tot i que a ella no li agradi aquesta segona etiqueta– al diari ‘La Razón’. “És mentida que estigui pensant a casar-me tan aviat. Ni que estigués boja”, ha explicat la jove, que és a Màlaga aquests dies, a prop de la seva actual parella, Miguel Torres, que forma part de l'equip de futbol d’aquesta ciutat andalusa.

Sentència definitiva de divorci

El que sí que està confirmat és que fa ja una setmana que tant ella com el seu exmarit, David Bustamante, tenen la sentència definitiva del divorci. Paula Echevarría i David Bustamante són lliures. D’aquesta manera conclou legalment un procés de separació del qual hem tingut informació puntual a les revistes i a la tele. Ha sigut a la revista ‘Semana’ en què l’advocat del cantant càntabre, Ignacio Palomar, ha confirmat la notícia: “Sí, ja hi ha sentència, ara cal demanar-ne la còpia testimoniada i inscriure'l en els registres civils corresponents. La còpia testimoniada seria la prova que la sentència és ferma i ningú l’ha recorregut”. No ho faran. L’advocat de Bustamante també ha desmentit que hi hagi hagut problemes pel repartiment de béns: “Tot va quedar ben lligat”.

L’exparella que més portades ha donat l’últim any s’ha posat d’acord en tots els aspectes de la ruptura en els quals ha prioritzat abans que res el benestar de la seva filla, Daniela, que aquest divendres fa 10 anys. David Bustamante, per cert, ha celebrat l’aniversari de la seva filla per endavant, a la seva terra i amb la seva família paterna, abans que la nena torni amb la seva mare. Una celebració de la qual ell mateix ha deixat constància a les xarxes. L’any passat Paula i David van celebrar junts l’aniversari de la seva filla.

L’anunci oficial de la ruptura matrimonial es va produir el març passat i les aigües semblaven calmades. “No ha fet falta cap jutge. Hem sigut nosaltres. Ens hem posat d’acord en tot –va confessar llavors l’artista–. Amb la Paula no hi ha guerra. Ho juro. Ara sento per ella un altre tipus d’amor i la nostra relació és molt bona. Quan ens veiem, ens fem un petó i una abraçada”, va afegir. 

Nova casa per al 2019

La primera que va refer la seva vida sentimental va ser Paula. La seva relació amb Miguel Torres, de 32 anys, es consolida cada dia. Fa tot just uns dies els vèiem tots dos a Marbella celebrant el 41è aniversari d’ella i, abans que d’altres s’avancessin, van penjar una foto a Instagram besant-se. Abans van tenir una escapada romàntica a Marràqueix.

Entre els seus plans de futur hi ha viure junts a la casa que Paula s’està construint a cent metres de la que va compartir amb David Bustamante durant els seus anys de casats –i que està en venda–. Es tracta d’una ampli xalet de 500 metres a la urbanització Villafrancas del Castillo que no estarà acabat fins al primer trimestre de l’any que ve. Una casa de disseny funcional, modular i ecoeficient, amb quatre habitacions, un ampli saló i piscina. La idea és que Daniela continuï anant a la mateixa escola.

Notícies relacionades

En l’àmbit professional, la intèrpret, després de firmar un contracte de llarga durada amb Mediaset, estrena el pròxim 5 d’octubre la pel·lícula ‘Ola de crímenes’, una cinta coral on també hi ha Maribel Verdú, Juana Acosta, Antonio Resines, Luis Tosar i Raúl Arévalo, Javier Cámara, Miguel Bernardeau.... dirigits per Gràcia Querejeta. També intervindrà en la sèrie de Telecino ‘Los nuestros 2’, on interpreta una sergent primer de la Brigada Paracaigudista amb Rodolfo Sancho. Tot això sense comptar els seus mútiples contractes publicitaris.

Pel que respecta a David i després de la seva relació televisada amb la ballarina Yana Olina, amb la qual va guanyar el concurs televisiu ‘Bailando con las estrellas’ tampoc sembla que hi hagi plans de casament ni de res, perquè ja no apareix en les imatges que puja el cantant a la xarxa.