TORERO REINCIDENT

Jesulín de Ubrique promociona el seu retorn a les arenes

El destre desempolsega el seu vestit de torero per tornar a les places el 19 d'agost a Conca

jesu / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Molts s’ho han pres a broma però sembla que va de debò. El retorn a les arenes de Jesulín de Ubrique tindrà lloc el pròxim19 d’agost a Conca. L’empresa MaxiToro ha estrenat el tercer i últim anunci que protagonitza el famós torero amb motiu del seu retorn en el món del toro. Fa més de set anys que Jesulín no apareixia en una plaça de toros.

Notícies relacionades

"¡Que quedi clar! En la meva gana mano jo", desafia el torero en el vídeo. Jesulín també anima el seu retorn a les arenes destacant la importància de l’esdeveniment amb un símil futbolístic: "Això no és un retorn amistós, això és la Champions". Des de l’anunci del seu retorn a l’escena taurina, el torero ha acaparat expectació mediàtica entre les premsa social, en part per la possible presència de la seva filla Andrea Janeiro, la filla que va tenir amb Belén Esteban i que als seus 18 anys ha manifestat voler estar fora del circ mediàtic, en el seu retorn a Conca.

El vídeo comença amb el semblant pensant del torero que es disposa a obrir un bagul per desempolsegar el seu vestit de torero i la seva capa, al qual diu: "Amic, quant t’he trobat a faltar". Aquest vídeo és el tercer que fa el torero per promocionar el seu retorn. En la seva reaparició a la fira taurina de Conca l’acompanyaran dos pesos pesants: Juan José Padilla, en la seva última temporada, i Cayetano Rivera.