AMOR DE MARE

Paula Echevarría disfruta de les vacances amb la seva filla Daniella

L'actriu llueix bronzejat i silueta perfecta a la costa gaditana

zentauroepp44438743 la actriz paula echevarr a durante unas vacaciones en c diz 180725180621

zentauroepp44438743 la actriz paula echevarr a durante unas vacaciones en c diz 180725180621 / KCS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Paula Echevarría s’ho està passant genial aquest estiu. Després de passar uns dies romàntics amb Miguel Torres, a Marràqueix Miguel Torres,i a Marbella, l’actriu ha fet de nou les maletes i ha marxat a Cadis amb la seva filla Daniella.

Mare i filla, que es troben allotjades en un luxós hotel, disfruten del relax i la diversió a la costa gaditana. Totes dues s’ho passen genial jugant a la platja i l’asturiana, que farà 41 anys el 7 d’agost, ha lluït bronzejat i una silueta perfecta en biquini.

Nova controvèrsia

"Petons per a tots", ha escrit la intèrpret juntament amb una imatge en què posa fent morrets a una gandula de la platja.  Aquest gest, segons ha aclarit l’exdona de Bustamante, va dirigit als seus fans i, en especial, "per a aquells a qui ofèn tant tot el que faig i dic". "Bé, per a aquests més, perquè déu-n’hi-do el sofriment que teniu", ha apuntat amb un to bromista. 

Notícies relacionades

I és que l’última polèmica que ha protagonitzat Echevarría ha sigut arran d’un vídeo que ha compartit en què es pot veure la seva filla Daniella d’esquena ballant i cantant un dels temes de Sweet California, una de les girl bands de la qual és fan. No obstant, als seus seguidors sembla que no els ha agradat el fet que les imatges es fessin des de l’escenari i no des de les grades.

"Si fos Pepita Pérez no seria a l’escenari, però com és filla de... ¡Que injusta és la vida, amb diners tot s’aconsegueix!", expressava una usuària d’Instagram en la mateixa publicació. "No pot demostrar que la seva filla és feliç perquè com que és famosa ha de mostrar que és una miserable perquè la gent com tu se senti identificada", escrivia una altra en resposta al vídeo de l’actriu.