FEIA SIS ANYS QUE ESTAVA SÒBRIA

Demi Lovato, hospitalitzada per una sobredosi d'heroïna

La cantant i actriu està "desperta" i acompanyada de la seva família en una clínica de Los Angeles

undefined43613093 files  in this file photo taken on may 20  2018 singer songw180724220052

undefined43613093 files in this file photo taken on may 20 2018 singer songw180724220052 / LISA O CONNOR

3
Es llegeix en minuts

Demi Lovato ha sigut ingressada en un hospital de Los Angeles després de patir una sobredosi d’heroïna, segons ha publicat el mitjà nord-americà TMZ.  La cantant i exnoia Disney, que havia estat en tractaments de rehabilitació i havia sigut ingressada en diverses clíniques, ha sigut traslladada des de la seva casa de Hollywood Hills poc abans de la mitjanit, hora local.

Nicole Perna, representant de Lovato, ha assenyalat que la cantant està "desperta" i acompanyada de la seva família. "La Demi vol agrair a tothom l’amor, les oracions i i el suport", ha assenyalat Perna en un comunicat. La representant ha aprofitat així mateix per concloure especulacions sobre l’estat de salut de l’estrella: "Algunes de les informacions reportades són incorrectes i (la seva família) demana respectuosament privacitat i no especular, ja que la seva salut i recuperació són el més important en aquests moments", ha afegit.

Tractada amb Narcan

TMZ, el portal especialitzat en actualitat de famosos, ha assegurat que Lovato ha patit una sobredosi d’heroïna i que l’artista ha sigut trobada inconscient pels equips paramèdics que han arribat a casa seva. D’acord amb aquesta font, Lovato ha sigut tractada amb Narcan, un medicament d’urgències que es fa servir en casos de sobredosi de narcòtics, a la seva pròpia casa a Hollywood Hills.

Lovato pateix des de fa anys trastorns alimentaris, s’ha autolesionat algun cop i entre el 2010 i el 2011 va estar ingressada en una clínica de rehabilitació.  Segons va explicar la mateixa actriu i cantant, havia aconseguit deixar enrere l’addicció a la cocaïna després de seguir diversos programes de rehabilitació, però havia patit una recaiguda recentment. El mes de juny passat l’actriu va publicar el seu últim single, 'Sober' (Sòbria), en el qual revelava la seva recaiguda després de sis anys sòbria. 

El seu últim 'single': Sòbria

"Als que sempre han estat allà / ja hem caminat per aquests senders / Em sap greu, ja no estic sòbria", diu la lletra de la seva última cançó. Lovato, amb tan sols 25 anys havia aconseguit estar sòbria des que va complir els 19, però recentment i segons reconeixia en la seva cançó s’havia tornat a "fallar" a si mateixa. 

"No hi ha res com la veritat. S’ha de ser honesta amb Déu, tot i que la veritat sigui incòmoda i xocant. De vegades has de compartir la teva pròpia història de la manera més honesta possible i per a mi aquesta manera és la música", va escriure al seu compte de Twitter el mes de maig passat. 

Havia defensat la sobrietat mentre prenia cocaïna

Ja el 2017, en el documental ‘Confident’, la cantant va reconèixer que havia continuat esnifant cocaïna mentre promocionava un estil de vida saludable i sobrietat a les xarxes socials i en les aparicions públiques. 

Notícies relacionades

"No seguia el programa que venia. No estava llesta per estar sòbria. Esnifava als avions, als lavabos, durant la nit... Durant dos mesos vaig abusar diàriament de la cocaïna (...) Hi va haver una vegada que vaig sentir el meu cor tan accelerat que pensava que estava patint una sobredosi", explicava l’actriu al documental. 

A la pel·lícula, la mateixa Lovato va arribar a reconèixer que falsificava els tests d’orina i que va haver de passar per més de 20 clíniques per rehabilitar-se de veritat malgrat que durant la gala dels MET del 2016 va estar a punt de sucumbir a la droga de nou. "Va ser una experiència horrible. Aquesta persona famosa que m’ho va oferir era una miserable", va explicar la cantant després.