UN ALTRE CAS DE DEMI LOBATO

Dennis Quaid també confessa la seva addicció a les drogues: "Consumia cocaïna diàriament"

"Si no hagués canviat, hauria mort al cap de cinc anys", ha explicat l'actor a l'NBC

quaid

quaid

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El show business està en estat de xoc després de transcendir aquest dimarts a la nit que la cantant i exnoia Disney Demi Lovato està lluitant per sobreviure en un hospital de Los Angeles on ha sigut ingressada després de patir una sobredosi d’heroïna. Lamentablement el seu cas és només un més de la llarga llista de cantants i actors que tenen o han tingut problemes amb les drogues. Precisament, aquesta mateixa setmana ha transcendit també la confessió, via entrevista a l’NBC, de l’actor Dennis Quaid, en la qual el protagonista de Big ball of fire i ex de Meg Ryan, relata l’infern que va viure fa uns anys, quan "consumia cocaïna gairebé diàriament".

Després d’una llarga temporada desaparegut, Quaid (64 anys) per fi es va deixar veure dilluns passat en una entrevista per al programa Megyn Kelly Today, el contingut del qual, sobre les seves addiccions i el seu matrimoni amb Ryan, es va filtrar abans en diversos mitjans.  L’actor prepara el seu retorn a la gran pantalla amb un biopic sobre el president Ronal Reaganbiopic Ronal Reagan, que arribarà a les pantalles el 2019.

Gran part de l’entrevista va versar sobre el seu ex, al seu dia, en els 90, una de les parelles més potents de Hollywood. "Com deus saber, quan ens vam conèixer jo era dalt de tot, i després la meva carrera...", explica Quaid a Kelly. "I ho admeto, la veritat és que em vaig sentir com si desaparegués". Recorda quan caminaven pel carrer i els fans cridaven: "¡Meg! ¡Meg!". Ho va passar malament, però admet que "va ser una oportunitat per créixer".

La parella es va conèixer en el rodatge de Mort a l’arribar (1988) i es van casar el febrer del 1991. Una dècada després es van separar, entre rumors d’un romanç de Ryan amb el seu company de repartiment a Prova de vida, Russell CroweFruit de la seva relació va néixer Jack, també actor (Jocs de la fam).

Notícies relacionades

En el repàs per la seva vida, també recorda la cúspide de la seva carrera, en els 80. Va ser l’època en què "consumia cocaïna gairebé diàriament. Vaig passar moltes moltes nits demanant a Déu que sisplau apartés això de mi, que no ho tornaria a fer mai, perquè només em quedava una hora per anar-me’n a treballar". 

La revelació la va tenir, ha detallat, en "una d’aquestes experiències de llum blanca" que li va fer veure les coses d’una altra manera. "Em vaig adonar que si no canviava estaria mort al cap de cinc anys. L’endemà estava en rehabilitació".