ACUSACIÓ D'ASSETJAMENT

Les cartes lúbriques de Madonna a una model

Amanda Cazalet assegura que la cantant va tenir un comportament poc apropiat amb ella i la va assetjar durant dos anys

zentauroepp44431344 gente extra amanda cazalet instagram180724171246

zentauroepp44431344 gente extra amanda cazalet instagram180724171246
zentauroepp38185309 file   this dec  9  2016 file photo shows madonna at the 11t180724172312

/

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tot va passar fa més de 27 anys, però no ha sigut fins ara quan Amanda Cazalet, una reconeguda model de la dècada dels 90, ha revelat el que va viure amb Madonna.

Cazalet, de 53 anys, que va participar en un dels videoclips de l’estrella del pop, assegura que la intèrpret la va assetjar durant dos anys amb missatges pujats de to.

Madonna i Cazalet es van conèixer a París el 1990. Llavors la cantant tenia 32 anys i la model, musa de Jean-Paul Gaultier, 25. "Jean Paul i Madonna eren amics, així que quan estava buscant models va venir a una desfilada i es va fixar en mi. Jo no n’era gaire fan, però em vaig sentir afalagada de resultar l'escollida", ha expressat Cazalet en una entrevista a The Sun on Sunday.

La model va protagonitzar el vídeo amb la cantant, concretament el de la cançó Justify My Love, Justify My Love,que va resultar tan d’alt voltatge per a l’època que fins i tot va ser censurada en alguns països. El van rodar a l’hotel Royal Monceau de París. I allà va començar una estreta relació entre elles que Cazalet qualifica ara d’assetjament per part de l’artista.

"Va ser un feina estranya. Havia estat fent de model durant sis anys aleshores, però era la primera vegada que havia estat en un escenari així", recorda.

En el vídeo, la intèrpret caminava per un passadís de l’Hotel Royal Monceau de París, on es veia angoixada i cansada. Després, a l’habitació, era seduïda per tenir relacions sexuals amb un home i una dona, interpretada per Amanda Cazalet.

"Vaig entrar a l’habitació on estava sent filmada i em van dir que comencés a besar-la en un llit. Madonna i jo érem molt a prop, les nostres mans estaven una sobre l’altra", explica Cazalet a la publicació.

"Madonna es va obsessionar amb mi en el moment en què em va posar la llengua a la boca. El que em va fer avui seria classificat com a assetjament i com em va tractar es veuria ara com una cosa inapropiada", assegura. En aquella època la model va rebre desenes de cartes escrites amb tinta vermella i notes enviades per fax de Madonna. 

Notícies relacionades

"Madonna Madonna."Et trobo atractiva, fantasiejo amb besar-te una altra vegada", li va escriure Madonna, al costat del seu número de telèfon. Va ser durant els dos anys posteriors a la gravació del videoclip i ara ella ha posat a la venda tota la correspondència. "En aquell moment no em vaig sentir ofesa, però mirant enrere m’adono que ella es va aprofitar de mi perquè llavors era la meva cap”, conclou.

 

Temes:

Madonna