FAMÍLIA NOMBROSA

Luis Suárez confirma que en els pròxims mesos naixerà el seu tercer fill

El jugador blaugrana mostra l'avançat estat de gestació de la seva dona

zentauroepp44404034 barcelona 21 07 2018  instagram sofia balbi embarazada por t180721180917

zentauroepp44404034 barcelona 21 07 2018 instagram sofia balbi embarazada por t180721180917

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Luis Suárez Sofía Balbi estan d’enhorabona. Després de veure’ls patir a Rússia al costat dels seus dos fills, Delfina Benjamín, durant l’eliminació de l’Uruguai en el Mundial, la família té un motiu de celebració i és que en els pròxims mesos seran un més.

Així ho ha anunciat el futbolista amb una discreta fotografia en la qual mostra l’avançat estat de gestació de la seva esposa.

Al seu torn, el jugador blaugrana ha compartit també diverses imatges de les seves vacances entre les quals es trobava la que revelava aquesta bona notícia.

Notícies relacionades

La feliç família es troba disfrutant d’uns dies a la costa i Suárez ha pogut compartir una jornada de busseig al costat dels seus fills en unes aigües molt cristal·lines i sota l’atenta mirada de Sofía. Sens dubte, aquesta és la millor manera de recarregar les piles abans de posar de noufil a l’agullai començar la pretemporada amb el Futbol Club Barcelona.

De moment es desconeix el sexe del nadó, però el que està clar és que serà un excel·lent company de jocs dels seus germans grans.

Temes:

Luis Suárez