CÀNCER DE MAMA

Terelu Campos ingressa a l'hospital per ser operada

La col·laboradora de Tele 5 va anunciar la passada setmana que se li havia reproduït un tumor

terelu-entra-en-el-hospital / periodico

1
Es llegeix en minuts

Després d’anunciar la setmana passada que se li havia reproduït el càncer de mama del qual ja va ser tractada entre el 2012 i el 2017, Terelu Campos tornarà a ser intervinguda aquest dimecres, 11 de juliol, al’hospital Fundación Jiménez Días de Madrid, centre on va ingressar aquest dimarts, dia 10.

Segons han informat fonts pròximes a la col·laboradora de Tele 5, en la intervenció quirúrguica prevista, i que coordina el doctor Francisco Lobo, se li extirparà el nou tumor de la mama esquerraque se li va detectar en una revisió rutinària la setmana passada.

Notícies relacionades

Terelu va ingressar a l’hospital madrileny dimarts juntament amb la seva mare, María Teresa Campos, i la seva germana, Carmen Borrego, entre altres d’amics i pròxims, i envoltada d’una gran quantitat de mitjans de comunicació. 

Abans d’entrar al centre hospitalari, la mateixa Terelu s’ha dirigit als mitjans congregats a l’entrada per demanar-los el favor de no molestar. Per la seva part, la seva germana i la seva mare han assenyalat que estan "tranquil·les" davant d’aquesta nova situació, que esperen que sigui transitòria.