ACTOR CONFLICTIU

Johnny Depp, demandat per agredir un treballador en un rodatge

La presumpta agressió va tenir lloc durant la producció de la pel·lícula 'City of lies'

zentauroepp44231300 file   in this nov  2  2017 file photo  actor johnny depp po180710141347

zentauroepp44231300 file in this nov 2 2017 file photo actor johnny depp po180710141347 / Vianney Le Caer

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Johnny Depp continua envoltat de polèmica. L’intèrpret ha sigut de nou demandat per una suposada agressió a un treballador del film City of lies, l’abril del 2017.

Els fets van passar el 13 d’abril del 2017 durant el rodatge de la pel·lícula al centre de Los Angeles, on tenien permís per gravar a l’exterior de l’hotel Barclay fins a les 19 hores. Gregg Brooks, que va ser contractat com a gerent de localitzacions, assegura que l’actor el va colpejar dues vegades a les costelles i al rostre, després d’un aldarull.

"Feia pudor d’alcohol"

Segons People, que ha tingut accés a l’informe de la demanda, Depp va contractar dos amics per a una escena de la cinta al centre de la ciutat. En ple rodatge, Brooks va informar el director que només podien realitzar una presa més i Depp s’hi va encarar: "¿Qui merdes ets tu? ¡No hi tens dret!", li va cridar, i després el va colpejar.

 El demandant assegura que després d’aquesta agressió, l’artista el va provocar a l’assegurar que li donaria 90.000 euros si el colpejava a la cara en aquell moment. Els guardaespatlles van acabar per obligar l'actor a abandonar el set, al qual "la boca li feia pudor d’alcohol".

 Tres dies després de l’incident, Brooks va ser acomiadat després de negar-se a firmar un document assegurant que no presentaria cap denúncia pel que havia succeït.

Aquesta nova batalla legal se suma a nombrosos escàndols sobre addiccions, deutes i demandes que ha protagonitzat els últims anys. El maig del 2016, i després de 15 mesos casats, el protagonista de Pirates del Carib i l’actriu Amber Heard es van divorciar.

Notícies relacionades

Els últims anys, Depp ha sigut més notícia pels seus problemes legals que pel seu treball interpretatiu. El maig del 2016 va acudir als tribunals per plets contra la seva exdona, l’actriu Amber Heard. Amber Heard. 

L’artista s’ha vist embolicat en nombrosos escàndols sobre addiccions i demandes amb els seus exassessors, que el titllen de "malgastador". A més s’enfronta a importants multes després de no pagar impostos durant anys.