DISCURS A TORONTO

Amal Clooney: "Soc una refugiada"

La dona de Clooney relata la seva experiència i parla sobre el que està passant després de les mesures que ha pres Donald Trump en política migratòria

zentauroepp43889413 file   in this june 7  2018 file photo  amal clooney takes t180625132854

zentauroepp43889413 file in this june 7 2018 file photo amal clooney takes t180625132854 / Chris Pizzello

1
Es llegeix en minuts
El Periócico

"Soc una refugiada", ha reconegut Amal Clooney a Toronto. L’advocada i activista, que anys enrere va haver d’escapar dels conflictes al seu Líban natal, va mostrar el seu agraïment amb el seu país d’acollida. "Si el Regne Unit no m’hagués allargat loa mà quan la meva família va escapar de la guerra no hauria crescut en un ambient segur, tenir l’educació que tinc o fer res del que he pogut fer", va relatar davant l’aplaudiment dels presents.

Aquesta confessió, que ha tingut lloc en el marc de Luminato, el Festival Internacional de les Arts de la ciutat canadenca, arriba una setmana després que el famós matrimoni donés més 100.000 dòlars a l’organització Young Center for Inmigrant Children’s Rights en ajuda als nens immigrants. "En algun moment del futur, els nostres fills ens preguntaran: '¿És veritat que el nostre país va separar els nadons dels seus pares?' I quan els diguem que sí, ens preguntaran què vam fer nosaltres. El que vam dir. Quina va ser la nostra posició. No podem canviar la política d’aquesta administració, però podem ajudar a les víctimes a defensar-se", han expressat a través d’un comunicat.

Imatge inusual

Notícies relacionades

Després del seu ovacionat discurs, la parella es va deixar veure amb els seus fills bessons, Ella i Alexander, que el passat 6 de juny van complir un any. La família al complet va arribar en un avió privat a l’aeroport de Sardenya, a Itàlia, i allà van ser fotografiats

En les diferents imatges, es pot veure l’actor, que llueix bigoti, portant en braçosl’Alexander,  mentre l’advocada, amb maxiulleres de sol, samarreta blanca i pantalons estampats, porta l’Ella.