HI ANIRÀ FELIP VI

Crítiques als germans Roca per acollir l'entrega dels premis de la Fundació Princesa de Girona

Alguns sectors fan una crida al boicot del Celler de Can Roca, el restaurant número tres de la llista dels 50 millors

zentauroepp36331133 los hermanos roca distritos180619110900

zentauroepp36331133 los hermanos roca distritos180619110900

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els germans Roca, amos del reconegut restaurant El Celler de Can Roca, han rebut nombroses crítiques del sector independentista per cedir un dels seus locals a l’entrega de premis de la Fundació Princesa de Girona, acte al qualassistirà Felip VI.

Nombroses persones s’han indignat amb la decisió dels germans i han arribat a demanar el boicot al seu restaurant. Aquesta polèmica passa després de la negativa de l’Ajuntament de cedir l’Auditori, en què se celebren aquests premis habitualment.

Tot i això, no tot han sigut crítiques als Roca. Després de la polèmica viscuda sobretot a Twitter, molts usuaris han sortit en defensa dels reconeguts cuiners i ‘sommelier’, i fins i tot han fet broma amb el preu del restaurant i la veritable possibilitat de fer-los boicot. 

Notícies relacionades

"¡No penso anar mai més al Celler de Can Roca! A més, faré boicot a Lamborghini i compraré els recanvis per al meu nou Diablo a l’Alcampo"

El Celler de Can Roca té, actualment, tres estrelles Michelin i està en el número 3número 3 de la llista dels 50 millors restaurants del món. A més, es diu que podria tornar a pujar en la nova edició que se celebra dimarts 19 de juny.