AVENTURA RÀPIDA

Marco Asensio i Dua Lipa: ¿idil·li de campionat?

El futbolista i la cantant, que van ser vistos en un hotel de Kíev, van celebrar junts la victòria de la Champions

zentauroepp43534560 combo marco  asensio y dualipa180529135605

zentauroepp43534560 combo marco asensio y dualipa180529135605

1
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

L’amor és capritxós i en ocasions resulta fins i tot sorprenent. Tan inesperat com el que pel que sembla ha sorgit entre Marco Asensio Dua Lipa. El centrecampista del Reial Madrid i la intèrpret de Last dance es van conèixer dissabte passat, la nit de la final de la Champions, segons afirma la pàgina web de la CNN de Turquia, i han tardat poc a intimar.

¿I com sap aquest portal que després del partit de Kíev i la conquesta de la 13a Lliga de Campions de l’equip blanc va sorgir alguna cosa entre el futbolista i l’estrella musical? Perquè, pel que sembla, la parella va ser vista en un cèntric hotel de la ciutat ucraïnesa, tot i que una vegada va acabar el partit la plantilla de Zinedine Zidane va agafar l’avió de tornada a Madrid.

Notícies relacionades

La intèrpret britànica va ser l’encarregada d’inaugurar, amb un espectacle, la final disputada entre el Reial Madrid i el Liverpool. Asensio s’hi va fixar i, després de la victòria, va decidir convidar-la a la celebració. Dua Lipa, amb només 22 anys, s’ha convertit en un referent mundial de la música pop gràcies al seu disc de debut. El seu senzill Be the one, del 2015, va llançar la seva carrera internacionalment després de col·locar-se entre les primeres vint posicions a les llistes d’èxits musicals a diversos països europeus i també a Austràlia. I el single New rules va assolir el número 1 a les llistes britàniques.

D’altra banda, el futbolista de Mallorca, també de 22 anys, malgrat que només va jugar els últims minuts a la final al substituirKarim Benzema, va ser una peça clau perquè el seu equip arribés a Kíev.