MENTIDES, SEXE I CAVALLS

La veritat del divorci d'Athina Onassis i Doda Miranda

'El cuaderno rojo', d'Alexis Mantheakis, narra les infidelitats de la parella durant 11 anys

zentauroepp35392440 alvaro o doda miranda y athina onassis instagram athinaonas180517183412

zentauroepp35392440 alvaro o doda miranda y athina onassis instagram  athinaonas180517183412
zentauroepp9600327 icult  gente  athina onassis y su esposo doda miranda en el 180517183423

/

2
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Athina Onassis i el seu exmarit, Álvaro Affonso de Miranda Neto, conegut com a Doda, protagonitzen El cuaderno rojo, el llibre que narra la història d’avarícia, suspens i infidelitats que va embolicar el matrimoni de l’única hereva de la fortuna del magnat grec Aristotelis Onassis. La parella es va separar al maig del 2016 després d’11 anys de convivència, als quals se sumen dos anys més de festeig.

El més cridaner del llibre, obrad’Alexis Mantheakis,  és que, malgrat que relata la doble vida del genet brasiler i detalla moltes de les seves infidelitats, compta amb el beneplàcit de la jove multimilionària. Moltes de les anècdotes que inclou El cuaderno rojo són d’allò més morboses, ja que l’autor no només detalla les seves contínues gresques nocturnes, també el que li va explicar l’scort Niki, que compartia els seus serveis amb els amics de Doda. 

Mantheakis explica com la que va resultar ser una prostituta del genet olímpic durant mes de vuit anys va contactar amb ell a través de Facebook. Després d’un exhaustiu seguiment es va dur a terme un informe amb nombrosos documents que demostren el seu affaire. Un material que va lliurar als advocatsd’Athina  i que li ha servit per escriure el llibre. 

El cuaderno rojo també fa referència als punts en comú que guarden Thierry Roussel i Doda."Els dos són ambiciosos, preocupats pel seu aspecte físic i els agraden els diners. Roussel el va obtenir de la seva primera dona Cristina: molts milions en el passat i una renda vitalícia que supera els dos milions d’euros l’any des de la seva mort el novembre del 1988. 

L’escriptor, que ha compartit moltes trobades familiars de l’hereva, sobretot durant els seus viatges a Grècia i les seves vacances a Eivissa amb el seu pare, Thierry Roussel, i els seus germans, ha confessat que sent una gran estima per aquesta "dona hermètica i poliglota". Tanmateix, al llarg de l’obra es refereix a ella com una nina d’acer.

La trista vida de Cristina Onassis

Notícies relacionades

Mantheakis, que va ser assessor legal del pared’Athina, Thierry Russel, i que va publicar una biografia sobre ella titulada Athina Onassis en el ojo de la tormenta,ha declarat a People que des que es va divorciar la parella, el genet manté una relació amb una coneguda presentadora brasilera, Denize Severo, mentre que Athina porta una vida discreta envoltada dels seus cavalls i els seus empleats.  

El llibre també reflecteix la tristesa i la solitud que va viure Cristina Onassis. Malgrat els seus quatre matrimonis i la seva gran fortuna, només va ser feliç amb la seva filla Athina, que va estar a punt de perdre per prendre barbitúrics durant l’embaràs i haver seguit una dieta a base de xocolata i pastilles per dormir i aprimar-se.