CIBERASSETJAMENT

Risto Mejide denuncia amenaces de mort a Twitter

El jurat de 'Factor X' comparteix a les xarxes els insults que un usuari ha realitzat sobre ell i la seva esposa Laura Escanes

lmmarco41627310 television  programa  got  talent  risto  mejide180511131732

lmmarco41627310 television programa got talent risto mejide180511131732

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El jurat del programa 'Factor X' ha compartit a les xarxes socials els insults que un usuari de Twitter ha realitzat sobre ell i la seva dona, la 'influencer' Laura Escanes. Amb la ironia que el caracteritza, Risto ha alertat la Policia dels fets. "Hola, Policia. Com que segurament no teniu feina, he pensat, quina millor manera d’entretenir-vos la tarda?.

Notícies relacionades

A què la Policia ha respost: "Tenim un parell de cosetes per a aquesta tarda (poca cosa), però ara mateix passem això a la nostra Unitat de Ciberdelinqüència. Estem en contacte".

En els missatges, l’assetjador insta Risto Mejide a "abandonar el país" amb el seu fill i a "desaparèixer de la televisió". "Acabaré amb tu encara que sigui l’últim que faci en la vida", assegura l’usuari. El presentador ha denunciat a més la quantitat d’insults que ell i la seva dona, Laura Escanes, han hagut de suportar per part de diversos usuaris i en el quals qualifiquen la jove de "folla avis" o de "maleïda puta model que va amb homes grans".