ESTRENA DE MATERNITAT

Laura Matamoros i Benji Aparicio, pares del primer fill

La guanyadora de l'anterior edició de 'Supervivientes' i el cuiner fa dos anys que surten

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Bones notícies per a la família Matamoros. Laura acaba de convertir-se en mare del primer fill dues setmanes després d'haver sortit de comptes, i va donar la benvinguda al fill amb Benji Aparicio aquest dimecres.

Després de sortir de comptes el 20 d'abril i uns dies d'embaràs d'allò més moguts –dijous passat podíem veure-la en la presentació de l'últim perfum de Dulceida Laura finalment va anar a l'hospital amb la canastreta preparada, tal com va revelar a les xarxes socials, igual que durant tot el procésd'embaràs, per tant, estem convençuts que no tardarem a veure la cara del nadó i conèixer tots els detalls del part.

Notícies relacionades

Tot i que la notícia al principi va ser sorprenent per a tot l'entorn, és cert que el cercle i família de la guanyadora de l'anterior edició de Supervivientes estan alegres i emocionats amb l'arribada del nadó, i Kiko Matamoros va manifestar la seva alegria a través dels que van ser els seus companys a Sálvame i va celebrar que s'ha convertit en avi.

Laura i Benji, cuiner de professió, que van començar la seva relació fa dos anys, han posat la cirereta al seu idil·li amb aquest desitjat nadó i fent créixer la família.