AMB 48 ANYS

Susanna Griso comparteix la primera imatge amb la seva filla adoptiva

La petita, de la qual encara no ha transcendit el nom, és la tercera de la periodista amb Carles Torras i és originària de la Costa d'Ivori

zentauroepp37859227 television  susanna griso fotos piso    albertoroldan com 11180501131701

zentauroepp37859227 television susanna griso fotos piso albertoroldan com 11180501131701 / albertoroldan com

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Si una cosa és clara és que aquest any Susanna Griso viurà un Dia de la Mare d'allò més especial i diferent. La presentadora d'Espejo Público ja és mare, i és que amb 48 anys ha decidit embarcar-se en el món de la maternitat gràcies al'adopció, després de més de vuit anys submergida en el procés.

Aquest dilluns, Susanna ha compartit la primera imatge amb la seva filla, assegurant que feia molt temps que l'esperava. Els processos d'adopció no són gens fàcils i comporten molt temps i una llarga espera. «Tant temps buscant-nos. #maternitat", ha escrit la presentadora en el seu compte oficial d'Instagram   d'allò més emocionada, amb una imatge en què es veu la seva mà amb la de la seva filla.

 

Notícies relacionades

Fa uns dies es va saber que la presentadora havia posat rumb a Costa d'IvoriCosta d'Ivori amb el seu marit, Carles Torras, i els dos fills que tenen en comú, laMireia i elJan, per conèixer la seva nova filla, de la qual encara no ha transcendit el nom.

Amb aquesta bona notícia, la presentadora recupera el somriure després de la dura pèrdua que va patir a finals de l'any passat amb la mort de la seva mare, Montserrat RaventósMontserrat Raventós, que va suposar un gran cop per a ella.