ESTRELLA DE LA MÚSICA ELECTRÒNICA

Avicii es va suïcidar amb una ampolla trencada

El músic suec va aparèixer mort a la capital d'Oman el 20 d'abril

zentauroepp43085576 file   in this aug  30  2013 file photo  swedish dj  remixer180501113158

zentauroepp43085576 file in this aug 30 2013 file photo swedish dj remixer180501113158 / Amy Sussman

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El DJ suec Avicii es va suïcidar amb el vidre d'una ampolla trencada, segons han informat els familiars del músic a TMZ. El web de notícies de famosos esmenta tres fonts, dues que afirmen que Avicii es va ferir alcoll i una altra que desmenteix aquesta versió i assegura que es va tallar la part interna del canellTim Bergling, que era com es deia en realitat el músic, va ser trobat mort als 28 anys a Masqat, la capitald'Oman, el 20 d'abril passat.

Avicii havia tingut pancreatitis aguda en el passat, a causa dels seus problemes ambl'alcohol, i per això es va haver d'operar el 2014. Des d'aleshores, les seves aparicions en públic van anar disminuint, fins que, a partir del 2016, l'artista suec va deixard'actuar en directe, tot i que va continuar produint àlbums i cançons.

Eldia 27, la família del músic va confirmar en una carta que s'havia suïcidat perquè «no estava fet per a la màquina de negocis en què es trobava». En el text, es descrivia Avicii com «un paio sensible que estimava els seus admiradors, però que evitava ser el centre d'atenció».

Segons ha anunciat el portal digital dels Estat Units TMZTMZ, que ha donat  exclusives especialitzades destacades en celebritiescelebrities en els seus 13 anys de vida, la policia va revelar ja el dia 21 que tenia «tota la informació de les circumstàncies de la mort», tot i que no la van fer pública «per raons de privacitat». Tot i així, van descartar qualsevol «acció criminal», cosa que va començar a aixecar sospites a les xarxes sobre la possibilitat del suïcidi, fins aleshores descartada.

Avicii, padrastre

Días després de la seva mort es va descobrir que Avicii havia tingut una relació estable amb la model Tereza Kacerova, fins al punt que el músic feia de pare del fill d'ella. Kacerova ha pujat al seu Instagram una emotiva carta en què revela que la parella s'estava plantejant tenir fills.

«Mai no vam acabar la maratóde Harry Potter (ens va faltar l'última pel·lícula), i mai no em vas veure plorant quan l'Snape mor», escriu la model, i afegeix que tampoc no va acabar de convèncer-lo que el nom de la filla que tindrien junts «havia de ser Serafina». 

«Nostra i només nostra»

Notícies relacionades

Kaverova aclareix que se sent orgullosa d'haver mantingut sempre la relació privada: «Volia que fos nostra i només nostra». «Vaig pensar que el moment de revelar al món la nostra relació havia de ser quan estigués embarassada» –es lamenta–. «Estava molt equivocada!». 

La model també ha publicat un vídeo amb diverses fotos en què apareix amb Avicii, amb el text «les estrelles que més brillen són les que s'extingeixen més ràpid». 

Temes:

Oman Música