SEGONS '¡HOLA!'

Richard Gere i Alejandra Silva ja s'han casat

Han celebrat l'enllaç en secret pel civil a principis d'abril

lmmarco38690615 gra490 madrid 31 05 2017   el actor estadounidense richard g180418133629

lmmarco38690615 gra490 madrid 31 05 2017 el actor estadounidense richard g180418133629 / Victor Lerena

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

La setmana passada, el diari Abc avançava que l’actor Richard Gere i la seva parella,  Alejandra Silva, es casarien el mes de maig vinent. Però segons va publicar ahir la revista ¡Hola!, la parella s’ha afanyat i, evitant la presència dels paparazzis, han celebrat l’enllaç en secret i per la via civil a principis d’aquest mes d’abril.

La publicació cita fonts pròximes al nou matrimoni per assegurar que l’actor, de 68 anys, i l’empresària gallega, de 35, ja s’han donat el «sí, vull» en privat, i informa que serà el diumenge 6 de maig quan faran una celebració familiar a la seva casa de Nova York. 

«Estava una mica perduda, sense llum, i conèixer-lo va donar sentit a la meva vida. Va ser sentir que algú em donava la mà i m’ensenyava el meu verdader camí», ha explicat ella en alguna entrevista. Ell, per la seva part, ha assenyalat de la seva parella: «He trobat la vida tranquil·la i feliç que sempre he buscat».

Aquest és el tercer matrimoni de Richard Gere, després de les seves bodes amb la model Cindy Crawford i amb l’actriu Carey Love, amb qui té el seu únic fill, Homer James, que ara té 18 anys. I ha sigut el segon enllaç per a Silva que ja s’havia casat anteriorment amb el magnat del sector miner Goving Friedland, amb qui va tenir el seu fill Albert el desembre del 2012.

EL KARMA

L’actor i l’empresària fa quatre anys que van començar la seva relació. Richard Gere és amic de la família –el pare d’Alejandra és el constructor i exvicepresident del Reial Madrid Ignacio Silva– i tots dos van intimar quan ella estava enmig d’un procés de divorci complicat. Es van retrobar a Positano, al sud d’Itàlia, on ella i el seu exmarit dirigien l’exclusiu hotel Villa Treville. I tots dos han compartit la seva passió pel budisme i les causes humanitàries. «El nostre karma ens va atraure en el moment en què ens vam veure. Ens coneixem des de fa moltes vides», ha explicat Alejandra.

La primera vegada que se’ls va veure junts a Espanya va ser el 2015, quan Gere va anar acompanyat d’Alejandra Silva a l’estrena a Madrid de la pel·lícula Invisibles, que va protagonitzar caracteritzat d’indigent. Precisament el març passat Richard Gere va anar al Senat per denunciar la situació de les persones sense llar i transmetre la tasca de la Xarxa de Suport a la Integració Sociolaboral (Fundació Rais), organització encarregada d’ajudar les persones sense recursos i sense llar.

Notícies relacionades

Gere va demanar aquell dia el compromís dels grups parlamentaris per «erradicar» la situació de les persones sense llar i va recalcar que amb l’elaboració d’un programa polític «amb compromís» es pot aconseguir, com s’ha demostrat en alguns països nòrdics.

El pròxim pas del matrimoni és formar una família comuna, encara que ¡Hola! afirma que Alejandra no està embarassada, tal com s’havia especulat. Això sí, sembla que hi estan posats. De fet, aquests dies a Nova York, on estan instal·lats, se’ls ha vist sortint d’una clínica especialitzada en fertilitat.