LA REINA SEXI D'INSTAGRAM

Emily Ratajkowski, model de l'any

Succeeix al tron la model de Victoria's Secret Stella Marwell

lmmarco42852249 model actress emily ratajkowski attends the daily front row 180412202457

lmmarco42852249 model actress emily ratajkowski attends the daily front row 180412202457 / TARA ZIEMBA

2
Es llegeix en minuts
Luis Miguel Marco

Segur que el seu Instagram, on és difícil trobar alguna foto seva on no ensenyi el que la genètica i els seus tractaments han aconseguit, hi ha tingut molt a veure. La model del cognom impronunciable, Emily Ratajkowski, és la model de l’any. Almenys ostenta aquest títol després de guanyar-lo aquesta setmana a Los Angeles als Daily Front Row Fashion Awards.

Als seus 26 anys, la model britaniconord-americana succeeix al tron un dels àngels de les desfilades de Victoria’s Secret, la britànica Stella MaxwellRatajkowki va assistir a la cerimònia amb un vestit groc pàl·lid drapat a la cintura, que va combinar amb una bossa verda a joc amb les arracades. Al seu costat van posar en el photocall, entre altres, Paris Hilton, Paris Jackson, Chrissy Teigen i Nicole Richie. «Sempre vaig somiar amb això i amb ser capaç de mostrar moltes facetes de mi mateixa», va assenyalar al recollir el premi.

MASSA SEXI / I això que no tot ha sigut un camí de roses per a aquesta morena d’ulls marró fosc que tampoc és gaire alta: un metre setanta. Ratajkowki ha explicat més d’una vegada  la raó per la qual perdut alguns contractes i sessions de fotos. 

«Resulto massa sexi per a algunes marques perquè tinc els pits grossos. ¿Què passa amb els pits? Són una part maca de l’anatomia femenina que necessita ser celebrada. ¿Per què hauria de ser un problema», va explicar en l’edició australiana de la revista Harper’s Bazaar, on va ser, com tantes altres vegades, portada. 

La model també va ser durament criticada després que Kim Kardashian fes pública una foto en el seu perfil de Twitter en què totes dues apareixien despullades de cintura cap amunt. La seva resposta va ser, una vegada més, en defensa de la lliure expressió de la dona. «Es pot ser feminista i sexi a la vegada. A més, no li devem a ningú una explicació. No és la nostra responsabilitat canviar la manera com ens miren… el problema no està en nosaltres, està en la societat», va denunciar.

Notícies relacionades

Des d’aleshores, el seu perfil de Twitter està encapçalat pel missatge: «Les dones elegeixen quan i com volen compartir els seus cossos i la seva sexualitat». Ella els comparteix tots dos amb l’actor Sebastian Bear.McClard, amb qui apareix també en el seu compte d’Instagram, on té més de 17 milions de seguidors i pujant cada dia. L’anunci del seu casament a Manhattan va agafar per sorpresa a tothom, igual que el vestuari elegit per a l’ocasió, una pamela amb reixeta i un vestit de Zara en to taronja de 200 euros.

La model també és empresària, amb una col·lecció de banyadors anomenada Inamorata. I la veurem com a actriu a Welcome Home, al costat d’Aaron Paul, actor de la sèrie Breaking Bad. No està  malament per a aquesta jove que va saltar a la fama per mostrar-se semidespullada al videoclip Blurred Lines, de Robin Thicke. Pel que fa a premis, Esquire la va elegir Dona de l’Any del 2013, i la revista GQ, la  més sexi del món del 2014.