SEGONS 'PAGE SIX'

Brad Pitt surt amb l'arquitecta Neri Oxman

Té 42 anys, és d'origen israelià i imparteix classes a Massachusetts

lmmarco42879892 gente instagram neri oxfam180411133332

lmmarco42879892 gente instagram neri oxfam180411133332

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els amics deien que Brad Pitt no estava preparat per tornar a tenir una relació seriosa de moment, però ara que el divorci amb Angelina Jolie, després de més d'un any d'especulacions, està liquidat, agafa força el nom de Neri Oxman com la dona que ha tornat a conquistar el seu cor. Segons apunta Page Six, l'edició de xafarderies de The New York Timesl'actor i productor, de 54 anys, fa mesos que surt amb aquesta arquitecta i dissenyadora de 42 anys i d'origen israelià. Oxman, que es va divorciar el 2011 del compositor argentí Osvaldo Golijov, va conèixer Pitt a Massachusetts, on ella imparteix classes. 

Res a veure amb el món de Hollywood, però és que Brad Pitt és un enamorat de l'arquitectura i ha participat com a productor en diversos projectes audiovisuals relacionats amb aquesta disciplina. "Brad i Neri van connectar així que es van conèixer perquè tots dos comparteixen afinitats en matèria d'arquitectura, disseny i art contemporani. La seva relació es podria definir com una gran amistat professional, però Brad està interessat a consolidar aquesta relació i passar més temps amb ella perquè és fascinant", assegura una font pròxima a Page Six.  

L'arquitecta és professora i investigadora del MIT Media Lab, l'Institut de Tecnologia de Massachusetts, on dirigeix el grup d'investigació Mediated matter, que va fundar fa vuit anys. És coneguda pels seus treballs que combinen el disseny, la biologia, la informàtica i l'enginyeria de materials. El treball d'Oxman ha sigut exposat en diverses galeries arreu del món.

Certa semblança amb Angelina Jolie

Inspirant-se en la naturalesa, Neri ha desenvolupat un nou acostament al disseny a través de materials ecològics i d'impressores en tres dimensions. La seva aposta intenta establir una visió holística del disseny. Segons alguns col·legues, la seva visió és "completament diferent de tot el que hem vist fins ara".

Notícies relacionades

Oxman, que per cert té una certa semblança amb Angelina Jolie, va néixer a Haifa, una ciutat costanera d'Israel, en el si d'una família d'arquitectes, enginyers i intel·lectuals. El seu pare, nord-americà, i la seva mare, israeliana, són dues conegudes figures de l'escena del disseny digital. Després d'acabar el servei militar obligatori a les forces aèries israelianes, va marxar a estudiar arquitectura a l'Institut Tecnològic d'Israel on el seu pare era professor, i després es va traslladar als Estats Units. Fa dos anys, Neri Oxman va ser elegida com una de les 50 figures jueves més influents del planeta. 

Encara que els protagonistes guarden un prudent silenci, aquesta nova relació pot ser el primer pas perquè l'actor giri full definitivament i oblidi Angelina Jolie, amb qui s'ha enfrontat a un dur litigi de divorci, on el principal escull ha sigut la custòdia dels sis fills de l'exparella. 

Temes:

Brad Pitt