Mal gust a les xarxes socials

Cristina Pedroche i David Muñoz la tornen a armar a Instagram

La demostració d'amor entre la presentadora i el cuiner, qualificada de mal gust per ser una imatge força explícita

cp

cp

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

És habitual veure a les xarxes socials constants demostracions d'amor entre la presentadora Cristina Pedroche i el cuiner David Muñoz, que ja fa més de dos anys que es van casar. Els molts seguidors de la parella solen reaccionar a aquestes mostres públiques de carinyo de forma positiva, ja que Pedroche i Muñoz sempre s'han mostrat com una parella molt pròxima.

No obstant, l'última publicació feta per Muñoz a Instagram no ha rebut bones crítiques. A la imatge, s'hi veuen el cuiner i la seva dona en un ascensor fent-se un petó. Un acte que, en si, entra dins de la normalitat, si no fos pel gest obscè de Muñoz, que treu la llengua.

Notícies relacionades

"La meva millor amiga, l'única persona al món que entén el meu cap i em fa ser feliç de veritat. La meva @cristipedroche és el meu millor tot...", és el missatge que acompanya la imatge.

La foto ha sigut considerada de mal gust i els comentaris de rebuig no s'han fet esperar. Molts instagramers, fins i tot, han demanat que s'esborri de la xarxa social, com l'usuari alvarez.sor ("Quina foto..!!! Esborrem-la..!!") o alexandra4275, que ha sigut més breu ("Foto lletja"). Pepsphoto, per la seva banda, assegura que prefereix "la llengua d'ànec" i un demana al cuiner que s'abstingui de fer el mateix amb els plats que prepara, com igorbrim: "Hòstia, espero que no li facis el mateix a l'arròs amb llet!".