Michelle Obama s'entrega a 'Black Panther'

L'ex primera dama afirma que la pel·lícula del superheroi negre "inspirarà persones de tots els orígens"

ecarrasco40774281 former first lady michelle obama arrives on stage before spe180220162828

ecarrasco40774281 former first lady michelle obama arrives on stage before spe180220162828 / KAMIL KRZACZYNSKI

1
Es llegeix en minuts

El cap de setmana passat es va estrenar l'esperada pel·lícula Black Panther, l'última entrega de l'univers cinematogràfic de Marvel i la primera protagonitzada en solitari pel superheroi africà que va debutar a Capitán América: Civil War. La cinta ha tingut una gran acollida entre el públic, amb una recaptació superior als 400 milions de dòlars. Però Black Panther també ha sigut alabada per personatges rellevants, entre ells Michelle Obama.

Notícies relacionades

L'ex primera dama dels Estats Units ha compartit a Twitter la seva crítica de la pel·lícula, i sembla que li ha agradat. "¡Enhorabona a tot l'equip de Black Panther! Gràcies a vosaltres, la gent jove per fi veurà superherois que s'assemblen a ells a la gran pantalla. M'ha encantat aquesta pel·lícula i sé que inspirarà persones de tots els orígens a aprofundir i trobar el coratge per ser els herois de les seves pròpies històries", va compartir a través de la xarxa social. El film de Ryan Coogler també ha rebut elogis d'altres celebrities com Oprah Winfrey, que el va qualificar de "fenomenal", o les actrius Reese Witherspoon, Kerry Washington o Viola Davis, que van mostrar el seu entusiasme per la pel·lícula a través de Twitter.

Del millor de Marvel

Black Panther, protagonitzada per Chadwick Boseman, no només ha sigut un èxit de públic, sinó també de crítica, que ha arribat fins i tot a qualificar-la d'una de les millors pel·lícules de les 18 que ja formen l'univers cinematogràfic Marvel exalçant especialment el seu dolent, interpretat per Michael B. Jordan. Amb Jordan i Boseman, completen el repartiment Martin Freeman (Everett K. Ross), Lupita Nyong'o (Nakia), Danai Gurira (Okoye), Andy Serkis (Ulysses Klaue), Letitia Wright (Shuri), Forest Whitaker (Zuri) i Angela Basset (Ramonda).