30 MESOS DE MATRIMONI

Jennifer Aniston i Justin Theroux: s'ha acabat l'amor

La parella d'actors posa fi a la seva relació i ho fa oficial amb un comunicat per aturar rumors

JGM80. LOS ANGELES (ESTADOS UNIDOS), 25/01/2015.- Fotografía de archivo tomada el 25 de enero de 2015 que muestra a los actores Jennifer Aniston (d) y Justin Theroux (i) a su llegada a los Premios Screen Actors Guild Awards en Los Ángeles, Estados Unidos, hoy, 25 de enero de 2018. Jennifer Aniston y Justin Theroux se han separado tras dos años y medio de matrimonio y siete de relación, según anunciaron hoy a través de un comunicado. En el texto explican que la decisión fue amistosa y se tomó de mutuo acuerdo a finales del año pasado. EFE/ Paul Buck

JGM80. LOS ANGELES (ESTADOS UNIDOS), 25/01/2015.- Fotografía de archivo tomada el 25 de enero de 2015 que muestra a los actores Jennifer Aniston (d) y Justin Theroux (i) a su llegada a los Premios Screen Actors Guild Awards en Los Ángeles, Estados Unidos, hoy, 25 de enero de 2018. Jennifer Aniston y Justin Theroux se han separado tras dos años y medio de matrimonio y siete de relación, según anunciaron hoy a través de un comunicado. En el texto explican que la decisión fue amistosa y se tomó de mutuo acuerdo a finales del año pasado. EFE/ Paul Buck / PAUL BUCK (EFE)

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Hollywood torna a tenir la seva soltera d’or. Jennifer Aniston i el també actor Justin Theroux han trencat. Després de set anys de relació, la popular parella d’artistes es va donar el «sí, vull» l’agost del 2015, però ahir, i després de dos anys i mig de matrimoni, van decidir públicament posar fi a la seva història d’amor, que va començar el 2011 amb un retrobament en el set de rodatge de la pel·lícula Wanderlust.

    

«Normalment faríem això de forma privada, però com que la indústria del xafardeig no pot resistir-se davant qualsevol oportunitat d’especular i inventar, volíem anunciar la veritat directament», va anunciar la parella a través del publicista d’Aniston, Stephen Huvane. Es dona per fet que la ruptura, de la qual es desconeixen els motius, es va produir ja a finals de l’any passat.  Segons la nota, Aniston, que l’11 de febrer va complir 49 anys, i Theroux, de 46 anys i protagonista de la sèrie The Leftovers, van prendre la decisió de trencar de mutu acord encara que han manifestat que desitgen mantenir una bonica amistat. 

    

Abans de comprometre’s amb Theroux, Aniston, que va aconseguir una gran popularitat arran del seu treball a la sèrie Friends (1994-2004), va estar casada amb Brad Pitt, entre els anys 2000 i 2005. Després del seu divorci amb l’ex de Angeline Jolie, una altra ruptura que va causar molta sensació a Hollywood, Aniston va tenir relacions sentimentals amb Vince Vaughn i John Mayer, però cap d’elles es va arribar a consolidar.

    

De fet, Aniston va celebrar el seu recent aniversari organitzant una festa en què va estar envoltada per les seves íntimes amigues Courteney Cox, Andrea Bendewald, Leigh Kilton-Smith Kristin Hahn.

    

Els internautes han tornat a inundar les xarxes de comentaris variats. Molts d’ells han lamentat la notícia, però no són pocs els que han sortit amb una ocurrència que no sembla del tot esbojarrada: una possible reconciliació amb el seu exmarit Brad Pitt.

    

De fet, arran de la separació de Brad amb Angelina Jolie, tots dos van reprendre el contacte i ara comparteixen solteria.

Notícies relacionades

    

Una de les primeres propietats que Aniston Theroux han posat a la venda, abans fins i tot d’haver fet pública la seva ruptura, és la vivenda que tots dos compartien a l’exclusiu barri de Bel-Air, a Los Angeles, valorada en ni més ni menys que 21 milions de dòlars. Casualitat o no, fa uns dies Aniston i el seu encara marit posaven per a la publicació nord-americana Architectural Digest (AD) mostrant cada racó de la seva mansió, la mateixa en el jardí de la qual van contraure matrimoni el 2015 en una cerimònia on van assistir uns 70 convidats. Somrients i orgullosos de les reformes que havien portat a terme a la vivenda al llarg d’aquests anys, res feia presagiar per les fotos de la revista que la ruptura era imminent.