A LA REVISTA 'CORAZÓN TV'

Paula Echevarría i Miguel Torres, enxampats

Han sigut fotografiats per separat, entrant i sortint del mateix hotel a Madrid

lmmarco41822175 combo miguel torres y paula echevarria180216210013

lmmarco41822175 combo miguel torres y paula echevarria180216210013

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Paula Echevarría i Miguel Torres han sigut fotografiats, per separat, entrant i sortint del mateix hotel a Madrid. La revista 'Corazón TV' publica en exclusiva les imatges de la trobada entre l'actriu i el jugador del Màlaga, que es va produir dilluns passat a l'hotel Villa Magna, un dels més luxosos de la ciutat. 

De moment cap dels dos ha confirmat ni desmentit si surten junts des que, fa un parell de setmanes, va saltar la notícia d'un possible idil·li entre l'actriu i el futbolista. que es coneixen des de fa temps. 

Per evitar la imatge que moltes revistes voldrien tenira a la portada, en cap moment van sortir ni van entrar junts de l'hotel. Segons 'Corazón TV'. Torres feia el 'check in' al migdia després de viatjar en AVE directament al sortir d'un entrenament. L'actriu va arribar a l'hotel l'endemà al matí i després de dinar amb Miguel Torres se'n va anar del Villa Magna al voltant de les set del vespre. Ell va abandonar el Villa Magna minuts després.

Notícies relacionades

De moment, cap dels protagonistes s'ha pronunciat sobre aquesta nova relació després del culebró de la ruptura de Paula amb David Bustamante.

Es dona la circumstància que Paula, Miguel i Bustamante van participar en el rodatge del videoclip 'A contracorriente' de Bustamante. En aquell rodatge el futbolista interpretava la parella de Paula, però l'actriu preferia aleshores el cantant.