Anar al contingut

RESPOSTA A LES XARXES

Gigi Hadid: "Estic malalta"

La model revela a les xarxes que pateix de la tiroide i que no tornarà a parlar del seu físic ni de la seva primesa

El Periódico

Mary Altaffer

Gigi Hadid: "Estic malalta"
Gigi Hadid: "Estic malalta"
Gigi Hadid: "Estic malalta"

/

Tipa de crítiques per la seva primesa, la model nord-americana Gigi Hadid ha sigut rotunda a Twitter. "Per a tots aquells que estan tan interessats a saber per què el meu cos ha canviat al llarg dels anys és possible que no sàpiguen que quan vaig començar, als 17 anys, encara no havia sigut diagnosticada de la malaltia de Hashimoto. A tots aquells que van dir que estava 'massa grassa per a la indústria', el que veien era inflamació i retenció de líquids a causa d'aquesta malaltia".

La malaltia de Hashimoto o tiroïditis crònica és una malaltia que afecta el sistema immunitari i porta com a conseqüència la disminució de l'activitat tiroidal. Poden passar mesos i fins i tot anys fins que es trobi i és més habitual en les dones.

La model nord-americana, que l'any passat va ser a Barcelona en un acte promocional de Tommy Hilfiguer, amb qui col·labora i és imatge de marca, ha explicat en un altre tuit que en els últims anys s'ha medicat adequadament "per ajudar a alleujar els símptomes, que inclouen fatiga extrema, problemes metabòlics, incapacitat del cos per mantenir la calor, etcètera. També vaig formar part d'un assaig mèdic holístic que va ajudar que els meus nivells de tiroide estiguessin equilibrats", revela la model, que aquests dies està participant en algunes de les desfilades de la Setmana de la Moda de Nova York, com les de Jeremy Scott, Brandon Maxwell i Prabal Gurung. 

"Encara que l'estrès i els viatges excessius també poden afectar el cos, sempre he menjat igual. El meu cos simplement ho tolera de forma diferent ara que la meva salut està millor. Puc estar massa prima per a vosaltres. Honestament, jo no vull aquesta primesa, però em sento més saludable internament", va explicar la model, que després va aclarir que serà l'última vegada que parlarà del seu canvi físic. "No donaré més explicacions sobre com està el meu cos. No jutjo els altres, però les drogues no són per a mi. Deixeu de ficar-me al mateix sac només perquè no entengueu que el meu cos ha madurat", diu als seus milions de seguidors.

0 Comentaris
cargando