Ze García les porta a l'altar

Dulceida, Laura Escanes i altres 'influencers' participen en la seva desfilada 'Millenial Couture'

ialvarez41842249 barcelona 29 01 2018  gente   inici desfilada 080 fashion we180129224815

ialvarez41842249 barcelona 29 01 2018 gente inici desfilada 080 fashion we180129224815

1
Es llegeix en minuts
Luis Miguel Marco

Va fer el vestit de casament de Dulceida i la seva dona Alba Paul i ha sabut treure-li partit a l'assumpte nupcial. El dissenyador José María García ens va emportar ahir a la nit un altre casori en l'obertura de les desfilades de la passarel·la 080. Encara que el que va ser era més aviat un dos per un. D'una banda va vestir de blanc i glitter platejat al més granat del panorama influencer del país. I de l'altre, amb l'ajuda de vuit models professionals, va mostrar una altra línia. Tot sota el paraigua del títol Millenial Couture. 

No cal dir que que amb l'èxit que té Ze a les xarxes socials i amb aquest càsting d''it girls' compartint tuls i ras hi va haver ple al Sant Pau Recinte Modernista, amb moltes jovenetes i fins i tot alguna mare amb filla. Clar que també hi havia Risto Mejide, marit de Laura Escanes, i Jaume Collboni.

Va obrir la desfilada una model professional com Joana Sanz, la dona de Dani Alves, amb un vestit sense mànigues que era una gasa amb molta volada i amb l'estampació impressionista dels colors de Gustav Klimt. Aquells mateixos tons i els daurats, blaus i taronges es veien després en una altra sèrie de conjunts i vestits molt femenins i afavoridors, que van defensar altres professionals com Rocío Crusset i Marina Pérez. 

Notícies relacionades

Però el públic era allà per veure els seus ídols de l'era Instagram. I la segona a aparèixer a l'alfombra negra, amb fum sota els peus, va ser Aida Domènech, Dulceida, com per tornar a casar-se. I intercalades amb les professionals, van anar sortint de camí de l'altar Marta Riumbau, Marta Lozano, Michelle Salas,  Inés Arroyo, Patry Jordán, Madame de Rosa, Carla Hinojosa, Georgina Vives. Nina Urgell –amb un vestit semitransparent–, Laura Escanes –romàntica, amb una llarga cua de tul– i la més princesa de conte, Jessica Goicoechea, que va aparèixer mentre sonava un tema d'Anthony and the Johnsons amb un vestit amb molt de volum i molta brillantor pas a pas i amb el vel posats.

Més enllà de les models s'aprecia en tots els conjunts el tall clàssic i la inspiració en els els salons d'alta costura, també el gust per l'elecció de teixits brillants i vaporós com la gasa, l'organsa, el tafetà o la seda salvatge. Els vestits són bonics i la silueta femenina queda afavorida, però la iniciativa de treure les amigues a desfilar, més enllà d'una jugada mediàtica, no acaba de casar del tot bé.