63 EDICIÓ DE LA MERCEDES BENZ MADRID FASHION WEEK

Ágatha Ruiz de la Prada rendeix homenatge a la bandera espanyola

"Els meus conjunts davant de la bandera queden sensacionals", assegura la dissenyadora

Zipi

Ágatha Ruiz de la Prada rendeix homenatge a la bandera espanyola
Ágatha Ruiz de la Prada rendeix homenatge a la bandera espanyola

/

Es llegeix en minuts

El Periódico

A aquestes altures no cal explicar que Ágatha Ruiz de la Prada és sinònim de colors vius i roba gens discreta. La dissenyadora, de 57 anys, és un dels noms fixos de cada edició de la Mercedes Benz Madrid Fashion Week. I aquesta vegada ha volgut fer un homenatge, en la seva desfilada, a la bandera espanyola. Així que aquest divendres va col·locar una gran bandera vermella i groga que recorria la passarel·la fins al final. En l'obertura de la desfilada s'ha sentit l'himne nacional, i la model encarregada d'obrir-la duia un vestit a joc, vermell i groc. Després ha seguit el desplegament de color, mentre se sentia Solo se vive una vez, d'Azúcar Moreno.

Et pot interesar

"M'agrada llançar missatges i aquesta vegada el missatge principal és Espanya. De tota la vida m'ha encantat la bandera d'Espanya i em sembla preciosíssima. Els meus conjunts davant de la bandera queden sensacionals. ¿Per què mai es fa política en això? Tenia ganes de fer-ho i ho he fet", ha explicat a la premsa. 

Ágatha serà també la convidada estrella al plató de 'Sábado Deluxe', on parlarà del seu sonat i poc amistós divorci del periodista Pedro J. Ramírez, de qui en més d'una entrevista ha assegurat: "Es va portar fatal".