NOU TESTIMONI CONTRA WOODY ALLEN

"Se'm va asseure al darrere, i mentre jugava amb el trenet, va abusar de mi"

La fillastra del director d''Anny Hall' i Mia Farrow explica en una entrevista a la CBS detalls escabrosos del que li feia el seu padrastre fa 25 anys

zentauroepp41642656 dylan farrow180118202921

zentauroepp41642656 dylan farrow180118202921 / NEILSON BARNARD

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dylan Farrow,  filla adoptiva de Woody Allen, ha concedit aquest dijous una entrevista al programa 'This morning' de la CBS, en què ha ofert detalls escabrosos dels abusos que va rebre per part del seu padrastre fa més de 25 anys. "Em va portar a un petit àtic. Em va dir que m'estirés de bocaterrosa i jugués amb el tren de joguina del meu germà. Llavors se'm va asseure al darrere i, mentre jugava amb el trenet, va abusar de mi", narra Farrow, rememorant un episodi del 1992.

En la seva primera entrevista per a una televisió, la dona, que ara té 32 anys, ha explicat amb llàgrimes als ulls com Allen li havia tocat les partsquan només tenia 7 anys. "Estimava el meu pare. El respectava. Era el meu heroi. I això, òbviament, no tapa el que va fer. Però fa que la traïció i el patiment siguin molt més intensos", ha confessat a Gayle King en l'entrevista. La dona ha explicat que Allen sovint li demanava que es fiqués al llit amb ell quan ell només portava la roba interior. "I a vegades quan jo només portava laroba interior, també", ha afegit.

Sentiment de rebuig

Notícies relacionades

Allen, que actualment té 82 anys, ha negat repetidament l'acusació, que va ser feta per primera vegada el 1992, enmig de l'amarga separació de qui aleshores era parella seva, l'actriu Mia Farrow. El cineasta ha negat aquest dijous novament els fets i ha acusat Farrow d'utilitzar els escàndols que s'estan revelant a Hollywood per renovar la seva acusació. 

El sentiment de rebuig per Allen ha anat creixent els últims mesos amb diversos actors distanciant-se d'ell o donant els seus guanys dels films a grups de suport en relació amb l'assetjament sexual. "Fins i tot la família Farrow està utilitzant cínicament l'oportunitat oferta pel moviment Time's Up per repetir aquesta al·legació de descrèdit, cosa que no fa més veritat avui que el no ho era abans", ha afegit.