ESTAMPA FAMILIAR

Cristiano Ronaldo posa amb tota la seva prole

El jugador i la model posen amb la petita Alana Martina que tenen en comú i els altres tres fills del futbolista, Cristiano Jr, Eva i Mateo

zentauroepp41372180 cristiano ronaldo georginagio e  hijos foto  instagram171219180653

zentauroepp41372180 cristiano ronaldo georginagio e hijos foto instagram171219180653

1
Es llegeix en minuts

Cristiano Ronaldo i la seva parella, la model Georgina Rodríguez, han compartit aen els seus comptes d'Instagram la que és la primera imatge de la seva família al complet, amb ells dos, la petita Alana Martina que tenen en comú i els altres tres fills del futbolista, Cristiano Jr, Eva i Mateo.

Notícies relacionades

La instantània està presa a la residència del madridista, i la parella ha posat amb roba còmoda en tonalitats grises. A més d'estar descalços en un megasofà, la parella es mostra somrient i tremendament relaxada. 

Una declaració d'amor

Al costat de la imatge s'hi pot llegir: "Crear amb tu l'amor i fer amb tu la vida", que és tota una declaració d'amor i una forma de ratificar els plans del portuguès, que fa uns dies va declarar que encara vol tenir tres fills més. Georgina Rodríguez assegurava recentment que "els nens són la nostra alegria. Ens despertem i el primer que fem és abraçar-los i besar-los", diu.