16 jul 2020

Anar al contingut

D'ESMÒQUING PER ALS ONDAS

Kiko Rivera s'ha tret 30 quilos de sobre

El fill d'Isabel Pantoja, que es va sotmetre al juliol a una intervenció quirúrgica, presumeix de figura

El Periódico

Kiko Rivera s'ha tret 30 quilos de sobre

Raul Caro

El canvi ha sigut més que evident i ell mateix s’ha encarregat de deixar-ne constància gràfica a les xarxes socials. Kiko Rivera, el fill d’Isabel Pantoja, va decidir fa sis mesos canviar de vida i d’hàbits i el juliol passat es va sotmetre a una intervenció quirúrgica per perdre pes en què li van col·locar una banda gàstrica. A més va deixar de fumar, es va posar a fer esport i va canviar radicalment de dieta hipercalòrica. L’esforç ha donat resultat i Kiko ha aconseguit perdre molts quilos els últims mesos, 30 per ser exactes.

N’és una bona prova l’última imatge que ha pujat a les xarxes socials. El discjòquei va assistir dimarts passat a la gala dels premis Ondas, celebrada a Sevilla, lluint esmòquing i amb un corbatí vermell. I va voler que els seus seguidors d’Instagram veiessin el canvi físic experimentat des de l’estiu mostrant-los la foto del seu nou aspecte. En la festa va coincidir, entre altres, amb l’actor Pepon Nieto i amb la presentadora Eva González, dona de Cayetano Rivera.

Ja l’octubre passat va exhibir els seus progressos amb unes fotos de l’abans i el després de la seva figura i un missatge molt positiu: «El millor canvi de la meva vida sense cap mena de dubte. Seguim mode on». 

Temes: Kiko Rivera