Nou escàndol

Una escriptora acusa Dustin Hoffman d'haver-la grapejat quan tenia 17 anys

El diari 'The Hollywood Reporter' revela les acusacions d'Anna Graham Hunter, que es remunten al 1985

L'autora assegura que l'actor la va assetjar sexualment mentre rodava el telefilm 'Mort d'un viatjant'

BALLESTEROS (EFE)

Una escriptora acusa Dustin Hoffman d'haver-la grapejat quan tenia 17 anys
hoffman hunter

/

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un nou escàndol se suma ara als de Harvey Weinstein i Kevin Spacey: una escriptora assegura que va ser grapejada per Dustin Hoffman el 1985, quan ella tenia 17 anys, segons revela el diari The Hollywood Reporter i reprodueix el diari britànic The Guardian aquest dimecres. Anna Graham Hunter assegura que l'actor, que ara té 80 anys, la va grapejar al set de la pel·lícula per a televisió Mort d'un viatjant i va parlar inapropiadament sobre sexe amb ella.

Segons la dona, es tracta d'"una història que he explicat tantes vegades que a vegades em sorprèn que algú que conec no l'hagi sentit". I ho explica així: "Dustin Hoffman em va assetjar sexualment quan tenia 17 anys. Quan estava a l'últim any de l'escola secundària a la ciutat de Nova York, vaig fer de becària com a assistent de producció al set de la pel·lícula Mort d'un viatjant. Em va demanar que li fes un massatge als peus el meu primer dia, i vaig acceptar. Ell flirtejava obertament, em va tocar el cul i em va parlar de sexe".

John Malkovich i Dustin Hoffman, en una escena de 'Mort d'un viatjant' / ARXIU

Hunter afegeix que els ajudants de l'actor reien de frases obertament sexuals, com "Tindré un ou dur... i un clítoris a mig fer". La noia se'n va anar sense dir ni una paraula: "Me'n vaig anar al lavabo i vaig plorar". La dona, que actualment té 49 anys, detalla el suposat tractament de Hoffman amb ella durant les cinc setmanes que va durar el rodatge en un diari que li va enviar per correu a la seva germana en aquella època.

Notícies relacionades

L'escriptora diu que un supervisor li va dir al plató que aguantés el comportament de l'actor i li va dir que "sacrifiqués" alguns dels seus valors pel bé de la producció. Ara, als 49 anys, "entenc el que va fer Dustin Hoffman, ja que encaixa en el patró més ampli del que les dones experimenten a Hollywood i a tot arreu", va escriure Hunter. "Era un depredador, jo era una nena, i això era assetjament sexual", assegura. "Pel que fa a com encaixa en el meu propi patró, m'imagino que ho descobriré en els anys futurs".

The Hollywood Reporter assegura que ha contactat amb Hoffman, que ha respost a l'article: "Sento un gran respecte per les dones i em sap greu si alguna cosa del que podria haver fet l'hagués posat en una situació incòmoda. Ho sento. No és un reflex de qui soc".