Nuria Roca i Juan del Val demanen "respecte" com a parella oberta

L'escriptor promociona aquests dies la seva novel·la 'Parece mentira'

lmmarco40560012 gente  nuria  roca y juan de val  foto instagram171016151258

lmmarco40560012 gente nuria roca y juan de val foto instagram171016151258

2
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

Volen tancar el tema, però com que hi ha un llibre pel mig i no hi ha res com una bona polèmica per excitar els audímetres i les vendes, aquí estan la presentadora valenciana Nuria Roca i la seva parella, l'escriptor Juan del Val, sorpresos perquè hi hagi gent que se sorprengui després d'haver explicat a la televisió que són una parella oberta. Que tampoc era la primera vegada, però no importa. Si volen més morbo, aquí hi ha el primer llibre d'ell (els anteriors els han escrit a quatre mans), 'Parece mentira' (Espasa) que es ven amb la frase: "Mai vaig pensar que s'atreviria a explicar-lo" firmat per Nuria Roca.   

Roca va anar aquest diumenge a la nit de contertúlia a l'estrena de Carlos Herrera a '¿Cómo lo ves?' a TV1 i li va tocar entrar a sac a la pregunta: ¿Perdonaria una infidelitat? Només una vegada, no o sí eren les opcions de resposta. "Depèn de si la infidelitat és sinònim de mentida. Depèn de com funcioni aquesta parella. Jo perdono una infidelitat, però no una deslleialtat", va dir llavors.

Molts anys junts

La presentadora ha volgut tancar a través del seu compte d'Instagram les crítiques rebudes al confessar a la televisió que entre ells corre l'aire. La parella va anar el passat 12 d'octubre a 'El Hormiguero' per presentar aquesta novel·la, basada en les seves vivències. En el programa de Pablo Motos van explicar entre altres coses que el seu matrimoni és obert. "Crec que les parelles creixen, evolucionen, maduren i nosaltres fa molts anys que estem junts", va explicar Nuria Roca.

Després de l'allau de comentaris reprovant aquesta conducta, la presentadora va aprofitar el seu compte d'Instagram per demanar respecte i recordar que no pretén imposar a ningú el seu estil de vida. "Respecto totes les opinions i les agraeixo sempre que vinguin des de l'educació i mai des de la prepotència de qui no admet una opinió i una manera diferent d'entendre. Mai pensaria a oensar que és  millor el meu pensament, la meva posició o la meva manera de fer".

Una miqueta més de respecte

A seu missatge a Instagram, Roca afegeix: "En una societat on últimament es veu tant pensament únic i tan poca tolerància a la diversitat, estaria bé que tinguéssim tots una miqueta més de respecte, de llibertat i que donéssim menys lliçons de moral".

Notícies relacionades

I assegura, dirigint-se als més "incrèduls", un missatge d'amor:  "Fa gairebé 20 anys que estic amb la persona que més estimo, que més admiro i que més respecto. I de la mateixa forma em sento jo".

Per la seva part, Juan del Val, ha explicat a 'Vanitatis': "No entenc el rebombori que s'ha format: respecto qualsevol opció de parella o vital i tot em sembla bé si es fa en llibertat o com es vulgui fer. Que es munti tant enrenou tant me fa per un costat i per un altre no ho entenc. Jo he publicat una novel·la que és una novel·la, no són unes memòries ni una biografia. I a partir d'aquí puc jugar amb diferents coses. És veritat que el personatge soc jo, puc ser jo i és un 100% jo". Aclarit.