Primeres imatges junts del príncep Enric de Gal·les i l'actriu Meghan Markle

Han passejat amb naturalitat agafats de la mà i s'han assegut junts per disfrutar dels Jocs Invictus, a Toronto

Fa més d’un any que estan junts, i la seva relació era oficial, però faltava la seva primera aparició pública formal.  / ATLAS VÍDEO

1
Es llegeix en minuts

El príncep Enric de Gal·les i la seva nòvia, l'actriu Meghan Markle, han aprofitat els Jocs Invictus, que se celebren a Toronto (Canadà), per deixar-se veure i fotografiar, per primera vegada, junts. Han passejat agafats de la mà amb tota naturalitat i s'han assegut junts, molt afectuosos.

A l'actriu nord-americana establerta a Toronto se la vinculava des del juliol del 2016 amb el príncep Enric, però fins ara no hi havia hagut imatges de la seva relació sentimental.

Van arribar junts, somrients, per assistir en primera fila al partit de tennis en cadira de rodes entre Austràlia i Nova Zelanda.

Estil 'casual'

Ella vestia de manera 'casual', amb camisa blanca, ballarines i texans estripats, tan de moda. El fill petit del príncep Carles i la desapareguda Lady Di portava la samarreta dels Jocs i pantalons blaus. 

Totes les mirades estaven posades en ells, que no van tenir problema a agafar-se de la mà, un gest que, per exemple, costa de veure en públic entre els ducs de Cambridge, el príncep Guillem i Caterina. 

Regals als nòvios

Notícies relacionades

Després del partit, els nòvios es van reunir amb els jugadors dels dos equips, que els van regalar un peluix. També van rebre altres presents del públic: un australià els va regalar un altre peluix, un coala, i una noia que va veure el partit al costat de l'actriu els va obsequiar amb un pin de rugbi neozelandès, segons informa la revista 'Hello!'.

Els Jocs Invictus són un esdeveniment esportiu per a veterans militars que tenen discapacitats i lesions físiques o psicològiques que patrocina el mateix príncep Enric.