FICCIÓ REALISTA

L'exmarit de Meghan Markle produeix una sèrie sobre una dona que deixa el seu marit per un príncep

El productor assegura que els protagonistes no estan basats completament en les seves vides

lmmarco40260380 toronto  on   september 23   meghan markle attends the openi170925190629

lmmarco40260380 toronto on september 23 meghan markle attends the openi170925190629 / Samir Hussein

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

L'exmarit de l'actriu Meghan Markle, Trevor Engelson, de 40 anys, produirà una sèrie que explicarà la història d'un home abandonat per la seva dona per anar-se'n amb un príncep britànic. La idea, assegura, va sorgir a partir d'una conversa en què es plantejava com hauria sigut el divorci si Meghan Markle hagués tingut fills amb ell i la reialesa britànica estigués enmig de la disputa. 

La cadena televisiva Fox ha confirmat al diari britànic 'The Telegraph' que "hi ha un projecte en desenvolupament per fer un episodi pilot". A més, ha descrit la sèrie d'aquesta manera: "El divorci és difícil. Tenir custòdia compartida encara més. Compartir custòdia amb la família reial britànica en l'ull públic dels tabloides de Londres és un altre nivell".

Notícies relacionades

Sobre aquesta història hi plana la relació, encara no oficial, de Markle i el príncep Enric. Engleson ha aclarit que els protagonistes no estan basats completament en les seves vides privades i l'única similitud amb ells és que l'actriu principal inicia una relació amb un membre de la reialesa britànica després de divorciar-se del seu marit.

Markle i el productor de Hollywood es van conèixer el 2004 i es van casar set anys després, el 2011, a Jamaica. La parella no va tenir fills.

Temes:

Sèries