Gigi Hadid escalfa el passeig de Gràcia

La model californiana participa en un acte promocional de Tommy Hilfiger

lmmarco40295666 barcelona   barcelones    26 09 2017     gente     la superm170926212402

lmmarco40295666 barcelona barcelones 26 09 2017 gente la superm170926212402 / JOAN PUIG

3
Es llegeix en minuts
Luis Miguel Marco / Barcelona

«Gigi és un canó», diu una influencer vestida amb faldilla de vellut i abric de xaiet amb cremalleres. «Doncs a mi m’agrada més la seva germana Bella. Ella ja està com molt vista», afegeix una altra instagramer, uniformada de Tommy. Més enllà dues rosses oxigenades amb gorra marinera, a l’estil Gigi, esperen per fer-se un selfie amb la supermodel californiana. «És que és el súmmum, és cool», asseguren. Falta mitja hora perquè la jove assisteixi a la cita, a la petita botiga que el gegant nord-americà té al passeig de Gràcia, i als fotògrafs els han de donar un got d’aigua mentre esperen al seu lloc. La calor es pot tallar.

Més de 300 joves esperaven ahir a la tarda impacients (alguns durant hores i més noies que nois) l’aparició de la jove d’uns 20 anys que protagonitza més campanyes de moda, una de les cinc supermodels més ben pagades del món segons l’altaveu de Forbes. «GigiGigi», corejaven quan va arribar. Una rebuda a l’estil d’una estrella de rock. Like a Rolling Stone.

 I va aparèixer, és clar, vestida de Tommy. Ensenyant el melic i alguna piga. Amb uns pantalons de quadros escocesos i un top de punt gris amb les mànigues vermelles.

¿Algun missatge per als seus fans?, li vam preguntar. «He volgut fer una col·lecció fresca i natural, per a tothom, molt rockera i molt anys 90. Molt preppy, molt chic, esportiva, casual, molt com soc jo», assegurava somrient i sense sortir del mateix guió que també la va portar dissabte a Copenhaguen a un altre acte promocional amb la marca. 

La tercera col·lecció TommyxGigi ja està a la venda a les botigues i on line des del moment en què es va presentar fa uns dies en un xou celebrat a la sala de concerts The Roundhouse de Londres. Hi ha des de roba esportiva fins a un vestit de quadros i estrelles, passant per unes botes negres, caçadores, dessuadores, samarretes i gorres. Una foto presideix l’arribada de la guapa oficial, amb un vestit de seda (229 euros).

    

LA DONA DEL FUTUR / «Gigi Hadid és molt més que una model. Ella és la dona del futur: intel·ligent, talentosa, bella. És estrella de televisió, aviat debutarà en el cine i és molt simpàtica, sobretot és molt simpàtica». És el que assegurava el veterà Tommy Hilfiger d’aquesta rossa consagrada per les xarxes socials i que, el desembre passat, va ser elegida model de l’any als Fashion Awards, en dispuata amb la seva germana Bella.

Jelena Noura Hadid, Gigi Hadid, la californiana d’origen palestino-holandès que va néixer un 23 d’abril de fa 22 anys, va assegurar ahir que no era la primera vegada que era a Barcelona. «Vaig venir fa uns quatre anys i la gent em va semblar encantadora. Molt amistosa», va afirmar.

¿Segur que llavors no va provocar l’enrenou d’avui?. «No (somriu). Però jo puc desconnectar fàcilment de tot això. I també tinc temps per a mi. I llavors el que m’agrada és fer esport, boxejar, cuinar. Tinc una granja amb els meus cavalls».

Notícies relacionades

Té també un apartament a Nova York. I un nòvio també mediàtic: Zayn Malik, el músic britànic excomponent de One Direction. Encara que d’aventures amoroses i de clans familiars ens han advertit que millor  no preguntem. El temps s’acaba i les instagramers esperen.

La jove va passar hores a Barcelo-na. Es va allotjar a l’Hotel Mandarín del passeig de Gràcia i ahir a la nit volava a París, on l’esperen més desfilades. Precisament i a falta de declaracions, vam recórrer al seu Instagram, (35,8 milions de seguidors). Allà ha penjat la imatge de la desfilada de Versace, amb Carla Bruni, Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Cindy Crawford i Helena Christensen, en què va participar. «Un orgull i un honor estar amb aquestes dones que m’han inspirat tota la meva vida». El temps dirà, però avui ella és la instacool