DIVA DE PROMOCIÓ

Rihanna enlluerna en el seu fugaç pas per Madrid

La cantant de Barbados va anar a la capital a presentar la seva línia de cosmètics que no oblida les pells fosques

ialvarez40253365 gra763  madrid  23 09 2017   la cantante y actriz estadounid170924111031

ialvarez40253365 gra763 madrid 23 09 2017 la cantante y actriz estadounid170924111031 / Chema Moya

2
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Barcelona

Es va presentar dues hores i mitja després de l'hora prevista (diuen que el bo es fa esperar) i només es va deixar veure tres minuts, però el pas de Rihanna per Madrid, on va anar en una visita suposadament secreta per presentar la seva línia de cosmètics, va servir per enlluernar els presents i col·lapsar la capital espanyola. Perquè es veu que de secreta, la visita en tenia poc.

La cantant de Barbados va aparèixer molt somrient, amb els cabells deixats anar i enfundada en un vestit de faldilla ampla i blanca, lleugerament estampada i lligada a la cintura, i un top rosa amb el mateix estampat, de màniga bollada i també lligat al pit, que li deixava veure les espatlles. Però no va fer declaracions als mitjans presents. Només es va limitar a saludar els present amb un: "¡Hola!".

La cantant Rihanna, a Madrid. / Chemma Moya  (EFE)

I amb això es van haver de conformar els milers de seguidors que l'esperaven pacientment a les portes dels Cines Callao (alguns des del migdia, tot i que la convocatòria era a les 19.30), per poder-se endur a casa un retrat de la seva ídol. I és que tenien moltes ganes de veure-la, perquè no havia passat per Madrid des del concert que va oferir el 2011 a l'antic Palacio de Deportes.  

Cares famoses

Des de l'hora de la convocatòria es van poder veure moltes cares famoses que assistien a l'acte, com les actrius Macarena García, Natalia de Molina i Vanesa Romero, l'actor Martín Rivas, la presentadora Berta Vázquez, el dissenyador Palomo Spain, els directors de 'La llamada' Javier Calvo i Javier Ambrossi, el trio musical Sweet Califòrnia, l'exintegrant d'Auryn Carlos Marco, i l'assessor de moda de 'Cámbiame' (Tele 5) Pelayo Díaz.

La intèrpret d''Umbrella' La intèrpret d''Umbrella'no és una artista que promocioni presencialment els seus discos a Espanya, però en aquesta ocasió la intenció de donar a conèixer la seva línia de cosmètics Fenty Beauty és la que l'ha animat a agafar un avió fins a Barajas. No en va Espanya és el cinquè país de la UE en consum de cosmètica. 

Maquillatge inclusiu

Des del seu llançament, els seus productes, pensats per a tot tipus de tonalitats de pell, incloses les més fosques, que sempre estaven excloses del món del maquillatge, són presents en 17 països i en aquesta gira promocional, Rihanna està oferint, concretament, un petit avançament del Holiday 2017 Galaxy Collection, que estarà disponible únicament en comerços de la cadena Sephora a partir del 13 d'octubre.

Notícies relacionades

La componen pintallavis, ombres d'ulls en 14 tonalitats i llapis d'ulls líquid, que se sumaran a una oferta de cosmètics multicolor batejats així pel seu cognom i que van fer el seu debut fa només dues setmanes a la Setmana de la Moda de Nova York.

El llançament a través de les xarxes ha anat acompanyat d'un vídeo amb una base sonora i petites aportacions vocals seves, cosa que ha portat els seus seguidors a preguntar-se si també es guarda a la màniga noves cançons que presentarà pròximament. Tot i que els seus seguidors madrilenys no creuen que tinguin tanta sort que torni a triar la seva ciutat per fer-ho i puguin tornar a provar sort.

Temes:

Madrid Rihanna