SALT A LA GRAN PANTALLA

Adele negocia el seu paper en una adaptació cinematogràfica del musical 'Oliver'

La cantant ha rebut una oferta per interpretar Nancy en una nova producció basada en l'obra de Charles Dickens

Adele, amb els seus cinc Grammys.

Adele, amb els seus cinc Grammys. / MIKE BLAKE (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts

Adele està negociant la seva participació en una nova adaptació cinematogràfica del musical 'Oliver!', basada en la novel·la de Charles Dickens, 'Oliver Twist'. El paper que se li ha ofert a la cantant i compositora seria el de Nancy.

Segons 'The Sun', la intèrpret de 'Hello' s'està plantejant la possibilitat d'acceptar aquesta oferta pensant també en el seu marit, Simon Konecki i el seu fill Angelo, que va néixer l'octubre del 2012. "La veritat és que seria un projecte de gran envergadura, i per això s'està prenent molt seriosament l'oferta. És cert que fa diversos mesos que diu que vol dedicar-li més temps al seu fill i a la seva família, però no per això està disposada a renunciar automàticament a papers tan importants. A més, seria tot un repte per a ella passar al cine, un desafiament per al qual, no obstant, creu que està preparada", ha revelat al tabloide britànic una font pròxima a la intèrpret.

Notícies relacionades

D'altra banda, el salt a Hollywood podria resultar beneficiós a la vocalista, ja que fa poc va declarar que s'estava plantejant retirar-se indefinidament dels escenaris com a conseqüència dels problemes de salut, tots ells relacionats amb les cordes vocals, que ha estat experimentant en totes i cadascuna de les gires.

Tant és així, que l'estrella es va veure obligada el juny passat a cancel·lar de sobte dos dels quatre concerts que tenia programats a l'estadi de Wembley (Londres) per posar el punt final a l'exitós 'tour' 'Adele Live', una dura decisió que la diva va voler justificar a través d'una carta en el seu compte d'Instagram.