FELIÇ ESDEVENIMENT

Serena Williams, mare d'una nena

La filla de la tennista nord-americana, de qui encara es desconeix el nom, ha pesat al néixer tres quilos

olerin39912972 cjx68  new york  united states   01 05 2017    file    tenni170902134649

olerin39912972 cjx68 new york united states 01 05 2017 file tenni170902134649 / JUSTIN LANE

2
Es llegeix en minuts

La tennista nord-americana Serena Williams ha sigut mare d'una nena aquest divendres a la nit, hora espanyola, segons ha anunciat el seu entrenador, Patrick Mouratoglou, a Twitter, que ha felicitat l'esportista. "Estic molt content per tu. Sento la teva emoció. Recupera't bé i disfruta-ho sense límits", ha escrit. La nena, que està bé i de qui encara no se'n sap el nom, ha pesat al néixer tres quilos.

Williams, que complirà 36 anys aquest mes, va ingressar dijous al St. Mary's Medical Center, segons fonts pròximes al centre hospitalari, a prop de la seva residència a Palm Beach Gardens, a Florida. La tennista i el seu promès, Alexis Ohanian -cofundador de Reddit-, havien reservat tota una planta de la clínica, que aquesta va tancar com a mesura de seguretat.  

La nena va néixer quan Venus Williams, germana de Serena, estava jugant el seu partit a l'Open dels EUA contra la grega Maria Sakkari, que va derrotar per 6-3, 6-4. "Òbviament, estic superemocionada, no ho puc descriure amb paraules", va dir Venus Williams, que va dedicar el triomf a la seva neboda.

El feliç esdeveniment es va escampar com la pólvora al torneig. "¿Una nena? Espero que no jugui a tennis", va dir fent broma la tennista hispanoveneçolana Garbiñe Muguruza, després de derrotar l'eslovaca Magdalena Rybarikova per un doble 6-1.

Felicitació de Beyoncé a Serena Williams / INSTAGRAM

Williams també ha rebut felicitacions de Beyoncé, gran amiga seva, Rafa Nadal, Chris Evert i la seva compatriota Sloane Stephens, que ha dit que està "molt contenta" pel naixement. "Estic molt impacient per conèixer la nena; estic segura que aviat serà per aquí", va assegurar.

Notícies relacionades

Williams va confirmar el seu embaràs  va confirmar el seu embaràsen un 'post' a la xarxa social Snapchat, publicat per accident a l'abril, amb la frase "20 setmanes". La tennista ja estava embarassada de dos mesos quan va jugar l'Open d'Austràlia, per ara el seu últim torneig, que va guanyar, i sumava així el seu 23è títol de Grand Slam. Ella mateixa va explicar a la revista 'Vogue' el seu "escandalós pla" de defensar el títol a Austràlia, en la pròxima edició, que se celebrarà al gener.

Encara que altres tennistes havien aparcat la seva carrera per tenir fills i van tornar a l'alta competició -és el cas de Kim Clijsters i Evonne Goolagong Cawley-, cap ho va fer a l'edat de Williams.