EN UNA FINCA D'ESPORLES

Michelle Obama, de vacances a Mallorca

S'allotja en una finca llogada per l'exambaixador James Costos i el seu marit

lmmarco39853992 u s  first lady michelle obama upon her departure at madrid 170829151155

lmmarco39853992 u s first lady michelle obama upon her departure at madrid 170829151155 / GJB

1
Es llegeix en minuts

L'ex primera dama dels Estats Units, Michelle Obama, és a l'illa de Mallorca, on ha arribat aquest dimarts, per passar uns dies de vacances en una finca llogada per l'exambaixador nord-americà a Espanya, James Costos, i pel seu marit, Michael Smith, dos enamorats de l'illa.

És la segona vegada que Michelle Obama visita Mallorca. La primera va ser l'estiu del 2010, quan Barack Obama feia a penes un any i mig que era president dels Estats Units. Michelle llavors va anar al palau de Marivent en una visita semiprivada en què va estar acompanyada només per la seva filla Sasha.

Totes dues havien passat llavors cinc dies de vacances en diferents punts d'Espanya i en aquella ocasió, Michelle Obama va ser rebuda al palau de Marivent per Joan Carles i Sofia, amb qui va dinar, en una recepció que també va comptar amb la presència de Letizia, en aquell moment princesa d'Astúries.

Aquesta vegada Michelle Obama s'allotja en una finca anomenada Ses Planes, ubicada al municipi d'Esporles, a la Serra de la Tramuntana i dedicada a la cria de cavalls de pura raça. Segons recull 'El País', la mansió ha sigut llogada aquesta estiu per l'exambaixador Costos i el seu marit, a Marieta Salas, amiga íntima de Marta Gayá, gran amiga del rei Joan Carles, que va estar casada amb el príncep georgià Zourab Tchokotua.

L'exambaixador nord-americà James Costos i el seu marit, l'interiorista Michael Smith, s'han convertit també en ambaixadors de l'illa balear, on han passat en els últims anys les seves vacances d'estiu i hivern. Tant és així que la setmana passada, Costos va ser reconegut amb la distinció de 'Mallorquí de l'Estiu 2017', un premi anual que atorga l'Hotel Valparaíso.

Notícies relacionades

La relació de James Costos amb Barack Obama i la seva dona Michelle va començar quan Michael Smith va ser contractat per decorar la Casa Blanca, una relació professional que es va estrènyer i va acabar amb Costos i el seu marit organitzant sopars per recaptar fons per a les campanyes del mandatari demòcrata. 

Per la seva part, els Obama han passat aquest estiu en l'exclusiva Martha's Vineyard, acompanyats de les seves dues filles. Abans tota la família va estar a l'illa de Bali.