Eva González i Cayetano esperen el seu primer fill

La parella està disfrutant del seu segon estiu de casats

1
Es llegeix en minuts

Segons apunta aquest dimecres la revista 'Lecturas' de fonts pròximes a la parella, la presentadora de 'Masterchef' Eva González, de 36 anys, i el seu marit, Cayetano Rivera, de 40, estan esperant el seu primer fill en comú; el primer per a ella, i el segon per a ell, ja que és el pare adoptiu de Lucía, de 18 anys, la filla de la seva primera dona, l'asturiana Blanca Romero, de 41.

La parella, que es va casar el 6 de novembre del 2015 a la localitat de Meirena de Alcor, el poble natal d'ella a Sevilla, està disfrutant de l'estiu. Tots dos han donat mostres del seu amor a través de les xarxes socials disfrutant d'uns dies de vacances a Cantàbria i a Mallorca.

Les fotos que han aixecat els dubtes

Notícies relacionades

Els rumors es van disparar quan fa uns dies van aparèixer unes fotos d'Eva en biquini amb la mà distretament posada sobre la que podria ser una incipient panxeta d'embarassada. De moment, els protagonistes no s'han pronunciat. "Ser mare arribarà quan hagi d'arribar i Cayetano serà el pare dels meus fills", ha assegurat la model sevillana en diverses entrevistes, mentre atenia tot tipu de compromisos promocionals i laborals que han endarrerit el moment de ser pares.

Aquesta tardor a ella la veurem en la segona edició del 'Masterchef Celebrity' mentre que ell segueix amb els seus compromisos a les places de toros. El 2 de setembre participarà en la cèlebre corrida Goyesca, a Ronda, on es retira el seu germà Francisco Rivera.