¿Està realment embarassada la nòvia de Cristiano Ronaldo?

Els rumors sobre la futura maternitat de Georgina Rodríguez es tornen a remoure durant les vacances de la parella a Formentera

dcaminal39228530 cristiano ronaldo and georgina rodriguez on holidays in form170708193902

dcaminal39228530 cristiano ronaldo and georgina rodriguez on holidays in form170708193902 / ADRIANO ALVAREZ

1
Es llegeix en minuts

Mentre Cristiano Ronaldo riu en aigües de l'illa de Formentera, la seva nòvia oficial, la model Georgina Rodríguez, s'arregla una cua. La posició de la dona torna a alimentar el rumor del seu possible embaràs.

Les xarxes socials s'omplen d'experts que intueixen que el davanter del Madrid aviat ampliarà la seva ja família nombrosa, després de la recent adquisició dels bessons Eva i Mateo. Les fotos de l'agència GTres mostren Cristiano Ronaldo a bord d'un luxós iot, acompanyat pel seu fill gran, la nòvia i uns amics.

Notícies relacionades

Aquest estiu s'especula amb l'embaràs, quan potser Georgina Rodríguez, com tantes mortals, simplement té panxeta. L'especulació va començar fa una setmanes, quan el futbolista va compartir una fotografia al compte d'Instagram on abraçava Georgina Rodríguez, situant una mà sobre el seu ventre inflat.

El somriure que han caçat Cristiano a la foto probablement sigui el d'un home feliç durant unes vacances a les quals treu molt partit, emocional i econòmic.