ACTOR I EMPRESARI

Robert De Niro elegeix Marbella i Eivissa per als seus negocis hotelers

La cadena Nobu porta a la Costa del Sol i a l'illa balear els seus restaurants i hotels

lmmarco36873881 pasadena  ca   january 14  executive producer actor robert d170623140454

lmmarco36873881 pasadena ca january 14 executive producer actor robert d170623140454 / Frederick M Brown

2
Es llegeix en minuts

Marbella i Eivissa continuen sent un imant per a les estrelles de cine. Però ja no només per descansar sinó també per invertir. La capital de la Costa del Sol segueix mantenint el seu caixet com a destí privilegiat per al turisme internacional d’alt poder adquisitiu i Eivissa per descomptat.

Ara és el veterà actor Robert De Niro qui ha desembarcat amb Nobu, la franquícia de restaurants japonesos més important del món, que ja funciona a ple rendiment a l’anomenada Milla d’Or marbellí i al qual se sumarà a més un hotel boutique molt exquisit. Passarà el mateix a Eivissa, on el dia 30 està prevista la inauguració d’un hotel amb restaurant a la platja de Talamanca.

A falta de veure De Niro a Espanya, el primer a aparèixer per Marbella va ser el xef Nobuyuki Nobu  Matsuhisa, soci de De Niro en aquesta aventura juntament amb Meir Teper, que va estar recentment a la ciutat per inaugurar el local i participar en un homenatge per part d’altres grans de la gastronomia espanyola. Nobu va quedar encantat amb la matèria primera local.

La seva proposta de revisar els plats japonesos que va fer durant la seva estada al Perú va ser el germen de la cuina nikkei que ha portat a la Costa del Sol i Eivissa. Aquesta nova proposta se suma a un imperi de 30 locals repartits pels quatre continents que va començar amb l’afany del protagonista de Casino de convèncer el seu amic el xef Nobu que s’aliés amb ell i ampliés el seu negoci de Los Angeles a Nova York.

A Marbella, Nobu ha aterrat a l’hotel Puente Romano, just al costat d’una altra referència gastronòmica, el dues estrelles Michelin Dani García. Juntament amb el Restaurant & Lounge Nobu obrirà a més un hotel boutique. Es tractarà d’un espai només per a visitants «que busquen experiències úniques». Inicialment seran 20 habitacions de diferents categories i després d’un rodatge es convertiran en 60 habitacions la primavera de l’any que ve.

Notícies relacionades

A LA PLATJA / I el que obre oficialment divendres que ve, 30 de juny, a la platja de Talamaca d’Eivissa és el Nobu Hotel Ibiza Bay, un resort de cinc estrelles (foto de la dreta) integrat en la cadena Small Luxury Hotels of the World (SLH) i on abans hi havia l’hotel Playa Real. L’hotel compta també amb un restaurant Nobu.

El seu director, Enrique Mandl, ha explicat que el mateix De Niro i els seus socis estan supervisant els detalls de l’obertura del restaurant. A la seva cuina hi treballaran 30 persones per a un total de 210 comensals. El dubte ara és si De Niro apareixerà en la inauguració.